söndagsöndag

0kommentarer

Hej igen,
Nu har ännu en vecka sprungit förbi, hinner knappt med. 
Helgen har iaf varit helt okej, I fredagskväll var det först sing star hos Sara med Amanda,Anna,Utter,Jossan,Sofie innan vi begav oss hem till Jonna. Där väntades en massa trevliga människor och det var en riktigt trevlig kväll som gick i dansa-snacka-lekar-dricka(för vissa) mönstret. Det var i alla fall riktigt trevligt! 
Lördagen, vaknade lite sent, åt en supergod frukost med fruktsallad och muy goda mackor. Sedan kom Sara och vi planerade vår idrottslektion som vi ska ha på tisdag vilket jag hoppas kommer gå tipptopp. Efter det på kvällen så drog vi två oss in mot Kalmar där vi skulle träffa några av hennes kompisar. Kan bara säga såhär, det var inte den bästa kvällen, haha. Men som sagt, vi hade i alla fall varandra! (: Den avslutades i alla fall sittandes på Café Corner i cirkus två timmar, vilket i alla fall var trevligt och vi lyckades trycka i oss varsin pommestallrik + en te ^^
Idag sov jag också rätt länge eller till cirkus halv tolv. Sedan ringde Utter och vi beslöt oss för att fara ner mot skolan för att jobba med projektarbetet. Där satt anders(historia/kultur/religions läraren) och gjorde våra prov som vi ska göra i släktforskning, förutom honom så var vi ensamma på hela skolan....trodde vi.. 
Rätt som det är när vi sitter och snackar om ftalater och kläder så börjar det spelas musik. Anders hade redan åkt hem, så vi tyckte det var lite kusligt.. Det var rätt hög musik som spelades och det kom utifrån skolan. Sen rätt som det är upptäcker utter att det är folk vid gradängsalen, och de DANSADE Squardance! hahahaha. Helt stört, mellan klassrummen och under trappan var det massa folk och dansade! INNE i skolan på en söndag klockan fyra. Liiiite mysko. Men det mest mystiska var att vi inte hade sett dem komma in, och vi satt ändå med överblick över ingången och ja väldigt bra överblick, (tegelstensrummet för er som vet). Så frågan är hur de kom in...hoppade de in genom ett fönster? Men det var i alla fall inget skolspöke som spelade musik för oss, haha. Snacka fantasi man kan få när man blir rädd. 
Annars har jag bara varit hemma idag, magen har gjort ont igen, fattar inte vad det är, men det är inget skoj iaf. 

Nehe, nu tänkte jag vara duktig och sova tidigt. Har sovmorgon i morgon men tänkte att jag inte skulle ligga och dra mig utan verkligen komma upp, så jag inte kommer försent :P 

Ha det finfint! 
over and out
/ f. 

Kommentera

Publiceras ej