åh vad jag saknar denna krabat ..
Hej kompisar!

Idag är det fredag, vilket som alltid känns himla skönt. Det är däremot lite otäckt hur snabbt veckorna går! Jag menar nu är det sista helgen i oktober sen är det november, jisses.  Snart händer det grejor vill jag lova, nästan inte en hel helg ledigt fram till jul! Nu menar jag inte av jobb utan av roooliga saker som händer (Y)

Denna helgen kommer bli awsome. Idag följer matildusen med mig hem från jobbet så ska jag visa henna lilla måset och efter det blir det maot och bowling - superskoj!
Imorgon är det dags för maskerad, weihu. Sara och jag ska para upp som Wilma och Betty ur Flintstones och har världens snyggaste kläder! "Egen sydda" klänningar med diverse detaljer, läcker vill jag lova! Jag ska bli orange-röd-hårig för en dag vilket ska bli jäkligt spännande haha, kanske blir en färgning om jag trivs haha..not.

Annars är det planerplanerplaner, känns peppt! (Y)

Jag undrar till sist även lite(eller ganska mycket) hur det är med min kära kusin på andra sidan jorden? Läser du detta Lojs får du gärna skriva en rad eller två så att jag vet att ni lever?!

over and out
/ f.


Lilla . Landet . Lagom . Sverige .

Hur vet man vad som är lagom? När kliver man över gränsen och blir för mycket? Är jag kanske för lite ?
Är lagom ens en bra sak ? Vem vill vara lagom ? Sitta säkert, ha alla kort i handen så att säga.
Inte jag. Jag tror att man behöver den där ovissheten. Tänk vad tråkigt om man skulle gå runt och vara lagom hela tiden. " Att våga är att förlora fotfästet för en liten stund, att inte våga är att förlora sig själv " Våga vara annorlunda helt enkelt. Gå emot strömmen och lita på magkänslan. Sluta vara lagom. Nöj dig inte med lagom.

over and out
/ f.

Yai. Då är snart onsdagen över, härligt. P3 bjuder på lite Elin Ruth Sigvardsson vilket också är himla härligt, härliga låtar härliga tider. Mycket härligt här vettni.

Fick reda på utav (übertrevliga) Ace-Mattias som sitter i samma länga som mig att vi har fel lufttryck i vår lilla kontorslänga. Det ska egentligen vara något annat tryck än vad det är nu, för som det är nu kan det komma in radioaktiv luft nerifrån svetsverkstaden om det skapas ett drag. Detta kändes ju lagom spännande. " Ja du vet dörren där nere vid trappan, ja det är där det drar in" - KUL! VEM SITTER NÄRMAST DEN DÖRREN TROR NI?! hahaha jisses vilket arbetsplats man har egentligen. Som tur är så är det endast blå zon innanför dörren och blå zon är den lägsta på strålningslistan, så jag tror det är ganska lugnt.  Dessutom är luften inte direkt radioaktiv heller, det är nog bara inne i PS och RI man kanske inte ska dra djupa andetag utan helmask. Kul fakta sådär bara.

Annars har jag lite smått träningsvärk idag(det lär vara värre imorgon..) då jag tog tag i mitt liv igår och började gymma. Det var jätteroligt så imorgon blir det till att vandra dit igen. "Titta där, du är ju starkare än du tror!" - Det ska jag säga er att de orden stärke självförtroendet en aning ;) Fast sen sjönk det när jag fick gå ner på lägsta vikten på en annan maskin, men that's life man måste ju börja någonstans. Ett stort + var att jag fick tolv gratisgånger trots att det inte var första gången jag testat på gymmandet, Chrille är allt bra snäll!

Imorgon ska det visst bli -5 och minst 5cm snöslask. INTE okej! Hade gärna satt mig på ett flyg någonstans till värmen men min budget håller inte riktigt för sådana utsvängningar. Det blir en resa till London i alla fall, vilket jag ser fram emot, ska nog försöka boka ikväll.

1½ timma kvar. pust och stånk. Idag ska Sara och jag börja pilla med våra maskeradkläder, weho!

naeh, nu ska jag gå och glo någonannastans, möjligtvis rensa pärmarna. pust.

over and out
/f.

det blir inte skrik och panik denna gång utan ett annat radar-par (Y)

 - Nya möjligheter.
Nu är snart vintern här, det riktigt biter i kinderna när man är ute. Kom precis upp till kontoret efter en cykeltur från OIII'an och det var kallt vill jag lova! Tror att termometern stod på -3 grader imorse när vi körde till jobbet, så det är bara en tidsfråga innan snön kommer..Arktisk vinter med superkyla, låter inget vidare skoj men det är tydligen vad som väntar oss här uppe i lilla norden. Förra året åkte jag bort precis innan den värsta snön/kylan kom, men i år lär jag inte ha samma flyt.

Från det ena till det andra så har helgen varit kalasfin.
Fredagen blev superlyckad då Mathilda, Mårten, André och Jag drog en spontanutgång till Palace. Lite märkliga incidenter blandades med skratt och mängder med dans - tipptopp.

I lördags blev det lite solning ute på altanen då solen sken och det var faktiskt riktigt varmt. Pillade lite hemma och gick en promenix med mamma. Sen kom sötungarna Ebba och Elias förbi med sakerna vi hade beställt från jultidningarna. Insåg att de håller på att bli stora, Ebba börjar högstadiet nästa år och Elias trean -vad hände med tiden egentligen?! Kvällen avslutades i alla fall med en middag i Kalmar med Tove och Pierre på Zorbaz vilket satt lika fint som alltid. Denna gång invarderades hela restaurangen av ett (manligt) fotbolls/innebandy/handbolls- (?) lag som firade något, aldrig fel med ögongodis sådär till maten. Senare på kvällen blev det en biltur med lillebror som höll på att tråka ihjäl hemma då alla kompisarna var sega. Vi körde runt halva mönsterås och insåg att det börjar bli vinter då det var helt folktomt ute...När vi kom hem hade mamma börjat kolla på någon bra film som gick på tv, kämpade för att hålla ögonen öppna hela filmen men jag misslyckades och somnade på soffan.

Igår var det först fika hemma hos familjen Holm/Pettersson, supertrevligt och jättekul att träffa Ellen.Det bjöds på sockerkaka/tigerkaka, kladdkaka, té och ja en himla massa annat fint. Efter det var det dags för familjen Andersson att ha en heldag i Kalmar. Det blev bowling, där jag visade mina dolda talanger och vann första serien. Pappa hittade dock sin tävlingsinstinkt och tog hem guldet, simon tog silver och puttade ner mig på en bronsplats och mamma hamnade på en fin fjärdeplats. Efter bowlingen blev det foood och sen väntade bion  the other guys, sjuk film men ganska underhållande. Superhärlig dag!

Nu är det som sagt jobb som gäller. Har hittat både boende och flyg till London nu så får se om jag dyker upp runt den 11'e beror på om jag får smita ifrån OII's revision....hoppas.

Ha det finfint!

Over and out
/f.


Skottland -06
(lägg märke till vad liten Simon ser ut, hahah)

Det värsta jag vet är att göra människor besvikna.

over and out
/f.
Nu är det torsdag igen. Helt sinnessjukt vad veckorna flyger förbi!
Skallevärk.
Har varit inne på O3 idag och hjälpt Matilda lite i förrådet, himla skoj. Nära på att gå vilse och hamna i grabbarnas omklädningsrum också. Det hade kunnat bli lagom spännande.

Nu vill jag ha helg.

over and out
/ f.


tisdag. gårdagen var helt sjukt tråkig, ännu ett tungt besked. fy fasen livet är bra orättvist.
lev varje dag som om det vore den sista - det är ord man verkligen ska tänka på.
man vet aldrig vad som händer eller när det händer.

_____

Samtidigt med allt detta tråkiga som händer kan jag inte rå för att vara otroligt glad.
jag ser ljuset i tunneln. den 21 oktober är det möte in London sen får vi se hur våren blir.
men det ser ljust ljust ljust ut. en vår i london, åh vad fint!

Behöver komma bort och göra något. Hemma är alltid och kommer alltid vara bäst, men man måste få kasta sig ut och tappa fotfästet ibland. Resa bort och göra någpt annat, träffa nya människor och njuta utav livet.
london london london . undeerbart. Så nu håller vi alla tummarna (Y).

Nu är kusinen och Micki i Sydney och jag känner mig en aning avis.
Åh ni kommer att ha så kul och se så mycket roligt!

_____

NÅGON SOM VILL MED TILL LONDON DEN 21 -24 OKTOBER ?!?!?!

over and out
/ f.

Idag är det fredag, härligt värre. Lagom pissigt väder ute vill jag lova med duggregn och blåst, men som sagt det är i alla fall fredag!

Idag saknar jag sommaren men längtar till julen. Lustig blandning av känslor vill jag lova. Jag drabbades av julkänsla när jag gick ner mot kontoret, det bara kom över mig. Tror det var den kalla luften som kändes lite vintrig. Sommren saknar jag nog mest för att jag kollade på lite kort, alla kompisarna som var hemma och allt som hände. Det var en fin sommar i år, även att den mestadels spenderades på jobbet, men helgerna var fina.

Julshopping i London? Det klingade himla fint i mina öron ska jag säga dig. Vill verkligen åka.
Drabbades av ångest igår igen över vart jag ska göra av mitt liv. Men som jag sagt till mig själv tusen gånger, testa och funkar det inte så är det bara att göra något annat. Inga problem som Snook så bra sjunger.
Fick mig i alla fall en förändring igår då jag var hos Nettan och klippte till håret en aning och blev återigen lite ljusare i skallen. Klippte av ganska mycket av mitt kära hår, men blev jättenöjd, behövde en förändring. Så jag är nöjd!

Nu ska jag fortsätta med att få tag på chefen och sedan återgå till arbetet.

Over and out mina kära vänner
/ f.


Blir lika glad av denna bild varje gång!

Nu är det torsdag vettni och det är nästan helg. Ni vet när helgen är sådär nära att man nästan kan snudda vid den, sträcker ut fingrarna men når inte riktigt fram, I like the feeling förstår ni för man vet att den ligger där och väntar.

Torsdagen den sjunde oktober, OKTOBER, jisses vad hände med september?!? Känns som att jag skriver det varje gång vi byter månad men det är faktiskt så det känns. Det blåser i alla fall jättemycket på denna oktoberdag, höll nästan på att lyfta när jag var ute och vandrade tidigare i morse. Farligt läge!

Ska klippa mig idag vilket jag har sett fram emot hela veckan. Ska göra mig lite blondare eftersom att mitt hår har gått ifrån att vara blont till någon äcklig färglös färg. Som Nettan så fint sa sist jag var och klippte mig "Frida, du håller på att utveckla Sveriges vanligaste hårfärg. Nämligen RÅTTFÄRG, eller som man fint kan kalla det Sandré (stavning?)". Kuligt värre kände jag så nu blir det lite mer åt guldblont igen i alla fall, inget råttfärgat här inte.

naeh jag har väl inget mer spännande att berätta så nu är det back till arbetet som gäller.

Som en slutkläm kan jag hälsa till kompisarna som är sjukisar att de ska krya på sig och jag hoppas att magarna snart blir glada igen! (Sara och Utter kan ta åt sig.)
Over and out
/ f.



London i vår?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Klockan tio över sex kommer min pappa in till mig idag och kläcker ur sig "nämen är du inte uppe än". shitshitshit! Halv sju går nämligen bilen mot det kära kärnkraftverket, så ni kan förstå att jag vart lite uppstressad. Men jag hann allt, stod och knöt på mig sista skon när Tanja ringde och sa att de var på G. Pust och stonk drog ramsan "mat,pengar,kort och mobil" allt klart och så var det bara till att springa ner till vägen. Sen väl framm vid OKG fick man slå sig fram mellan alla bussåkare, det var nämligen något fel på inpasseringen idag vilket ledde till tråkiga köer. Härligt nog hamnade jag också i santanellen (stavning?) = bombavsökaren, härligt värre! Men jag klarade mig finfint ur den även denna gång haha.

Igår höll jag seriöst på att drabbas av ett nervöst sammanbrott då de drog igång "omedelbar fara" larmet. Satt i lugn ro uppe på kontoret och rätt som det är hör jag världens tjut och en röst som ropar "omedelbar fara, jag upprepar omedelbar fara.." HERREGUD! Vill lova att hjärtat skippade en sisådär 100 slag, sprang lite smått panikslagen ut i korridoren utanför och försökte se om jag var den enda med panik. Upptäckte att alla satt där de skulle och ingen mer än jag var panikdrabbad, hehe.. Läste sedan på "instruktionsskylten för fara" att de testade varningsystemen varje helgfria måndag i ny månad klockan tre. Vad var klockan -jo tre och vad var det för dag - jo första måndagen i ny månad (Y). Det tog mig nästan en timma att slappna av efter det, ska jag vara ärlig så sitter man lite smått på nålar eftersom skulle det hända något är det inte jättebra. Omedelbar fara innebär att det är något som har gått galet snett. Tjernobyl till exempel det var en jäkla omedelbar fara, haha. Inte bra för nerverna att jobba på ett kärnkraftverk... MEN nu gick det i alla fall bra denna gång "peppar peppar".

Nu är det frullebulle och kaffetime, ska försöka skaka om skallen och vakna till.

over and out
/ f.



OKG mina damer och herrar.
(Om ni vill veta så sitter jag i en byggnad mellan verk 1 och 2,
alltså de två som är närmst varandra.)
Han är allt bra han den där Daniel Adams Ray! Han vet vad han gör helt enkelt, både när det kommer till design och musica.  Love it! Längtar tills det att hela albumet släpps -dreggel!

Har egentligen inget intressant att berätta mer än att jag nu nästan kan äta utan att lipa. Lovar att mördarblås-virus är inget man skryter om för fy satiken vad tråkigt det är. Nu är jag i alla fulla fall så pass pigg att jag sitter på jobbet. Går inte alla ligga sjuk och tycka synd om sig själv! Tycker dock synd om Sara som åkte på influensaskiten i lördags, blä på att och hoppas att du snart är kryer igen!

Sitter och funderar på när londonresan ska äga rum....?????!!!?? Jag vill boka nu med en gång men det går icke när man inte vet när man ska åka och vilka som ska med. Sen håller jag tummarna för att det går fint med jobbsökandet over there, Cv't är i alla fall ivägskickat och idag börjar Jane jobba så får väl se vad hon kan ordna. Tänk om man blir londonbor till våren, klingar fint i mina öron vill jag lova. Sökte även till universitetet igår, kändes kul men känns ändå inte riktigt som att det är dags ännu. Det är icke lätt när det är svårt vill jag lova.

Nahe om man ska ta och göra lite nytta kanske?
Fet spellista på youtube i alla fall + lite roligt sällskap av Matilda gör dagen munter (Y)

over and out
/ f.

Läckert!





(och bilden finns på google.se)