Haft en kanonfin helg med bästa Sofie på besök! Halloweeen = Rödluva, indian och utromjording, på helsingkrona som slutade på delphi - korridorsfest och hemmafest! Svartklubben på syskånska med fina Lisa som sällskap (och sofie då så klart!), slutade klockan halv nio på morgonen då vi tog bussen hem ifrån stan och framtidsfesten som slutade med att alla somnade. KANONKUL! Nu är jag trött och vill sova. Ska kanske se lite bigbangtheory innan det är dags att stänga locken för natten. Imorgon blir det dans på dagen med Lajsa, hämta cykel, pepparkakor&GLÖGG på delhip samt Mysteriet på greveholm-marathon! Sen kommer bästa lillebror på tisdag, börjar ny kurs och sen styr vi fötterna mot fina smålandet för sista gången innan jul. Love.my.life at the moment! Alla sura miner är borta och nu händer bara roligheter! LONDON, FEST, BESÖK, UPPSALA och så mycket mer <3
godnatt !
over and out.
f.
Jag har pendlat mellan ilska, frustation, ledsamhet och lite glädje idag. Det har varit en rörig dag för skallen och jag tror det är därför jag är så trött. Känner mig som en idiot, på samma sätt som jag inte vill annat än att du ska känna dig som en idiot. Känslan av att vara utbytt på en vecka känns inte direkt roligt, och efter allt som sagts känns det ännu surare. Det är lustigt hur man kan tro en sak om en person så visar det sig näst intill vara tvärt emot. Hämnd? I så fall är det otroligt grymt. Fy fan. Som jag skrev för några månader sen "man kan inget annat än ta chansen, det värsta som kan hända är att man faller handlöst till marken men då har man ändå försökt." Kul att man nu har fallit handlöst till marken och inte känns det bra någonstans.
MEN som sagt there's plenty more fish in the sea.... och jag är så otroligt glad över det skyddsnät av finafinafinafinafina människor jag har i mitt liv och jag älskar LUND och det jag gör! Så nu ska jag sluta hänga läpp och försöka lägga det bakomförflutna framför mig haha! Det är bara onödigt att slösa energi genom att vara ledsen! :)
nöjd tjej på 4år och första skidturen :)
over and out
f.

Just nu skulle jag kunna explodera i tusen olika bitar, känner mig så jäkla förbannad och dum i skallen! Nu är jag trött på känslor och blir arg på mig själv att jag ens bryr mig!!!!! Apa också.

kan . inte. sova .
Det borde ha varit mitt dilemma idag på inspelningen ... fy fasen vad jag är trött på att inte kunna sova och sen känna sig utmattad hela dagen..för att sen inte kunna sova på natten ... Blä.
Hemtentan är i alla fall näst intill klar och det känns skönt!!!! (Y)
Jag lever! Har bara huvudet och näsan i hemtentan för tillfället. Suttit här sen halv två idag, satt mellan 18-01.30 igår och innan det vill jag inte ens tänka på.. + att mån/tis var = föreläsning + seminarium, eller symposium som vår psykologilärare kallade det. Alltså händer inte mycket roligt för tillfället, tyvärr. På fredag ska den in och jag längtar till fredag eftermiddag då man är klar (förhoppningsvis!).
testade mittbena ... haha eller typ mittbena som Lisa sa eftersom att den är lite fel i luggen...
(hade varit nice med en dubbelgångare just nu....= sluppit göra tentan...haha)


och såhär skojig är vår vardag at the moment. (eller inte exakt nu men i veckan m. projektet!)
___

Förövrigt spontanbokade jag biljetter hem i helgen, lör  till ons! Sen även till ett besök i UPPSALA hos bästa uttski och bexmex, hoppas även rydie joinar! :) Härligt med spontanbokningar! Får se om vi klämmer in en resa till London där med i början av December......fattig student?

Nu = skrivtime again!!!
over and out
f.


http://www.happyhomenepal.org/
Besök länken och läs! Min fina vän Matilda och hennes kompis Elsa är nu i Nepal och volonterar på detta barnhem. Detta är vad de vill att vi ska göra för dem, och det är så enkelt och viktigt!!
___________
"Dom har fantastiska barnen har inte bara fatt ett hem, dom har ocksa fatt en chans att ga i skolan - allt genom donationer och bidrag! Vi forsoker nu skapa ett bibliotek for att ge barnen en plats att lasa en bok och vi behover all hjalp vi kan fa. 100 svenska kronor tecker alla utgifter for ett barn under ett ar, vad gor 100 kronor for dig?"
__________
Tänk 100 kronor, det är så otroligt lite pengar för oss idag! Det är två koppar latte på café, en tröja på HM eller en middag ute. Tänk vad så lite som 100 kronor kan göra för dessa barn, det borde vara en mänsklig rättighet att få läsa och kunna läsa. Så jag tycker att vi ska göra det vi kan för att hjälpa dem på traven, för att barnen ska ha samma chans till böckernas underbara värld som vi har.
over and out
f.
ångest ångest ångest ångest....
vi har fått ut hemtentan och den är helvetisk. fy sjutton. lär verkligen ta en hel vecka att skriva den. hjälp.
tummen upp. not.
skallebank men måste skriva.
Längtar till nästa fredag då skiten är över haha.
over and out.
f.

Pappan och hans dotter gav varandra en stor kram på flygplatsen.
Båda visste att detta antagligen var deras sista möte- han var gammal och hade inte långt kvar,
hon bodde långt bort och kunde inte hälsa på så ofta. 
Till sist var de tvungna att skiljas åt,
då det blev dags för henne att gå genom gaten.

 

"Jag älskar dig. Jag önskar dig tillräckligt," sa pappan till sin dotter.

"Jag älskar dig också, pappa. Jag önskar dig tillräckligt."


En passagerare som stod i närheten kunde inte låta bli att fråga vad det betydde,
att de önskade varandra "tillräckligt".


Det är en önskan som gått från generation till generation i vår familj, svarade mannen. 
Det betyder: Jag önskar dig tillräckligt mycket sol
för att ditt liv ska vara ljust.


Jag önskar dig tillräckligt mycket regn
För att du ska kunna uppskatta solen.


Jag önskar dig tillräckligt mycket lycka
För att du ska bevara livslusten.

Jag önskar dig tillräckligt mycket sorg
För att även små glädjeämnen ska verka stora.

Jag önskar dig tillräckligt många vinster
För att du ska få allt du behöver.
Jag önskar dig tillräckligt många förluster
För att du ska uppskatta allt du har.


Jag önskar dig tillräckligt många välkomnanden
För att du ska klara av det slutgiltiga avskedet .

  • Hjärnan känns som smält glass, innehållet rinner sakta men säkert ut ur huvudet via öronen. Borde läst typ 4 kapitel ur fyra olika böcker ikväll men jag har inte orkat. Hemtentan som kommer ut på fredag lär bli intressant. Har i alla fall varit duktig tillsammans med Lena och Viktoria idag då vi satt och jobbade järnet med projektarbetet! Känns himla fint. Ska läsa hela kvällen imorgon, lovar.
  • Hade världens finaste helg hemma, as always. Fick träffa nästan alla favoriter och vi körde en galen utgång! Vodka, skratt och fnatt, dans och drinkar = Galet bra. Tovalova och jag hängde hela lördagkvällen, låg i varitt hörn i soffan hemma på hästskovägen, himla fint. Hann med shopping i Kalmaret, mys med ma,pa och simonpimon och en fika hos bästa farmor + ett besök på OKG. (hann också med en snabbpromenix med bex och världens kortaste fika med joss). (UTTSKI TACK FÖR INLÄGGET NEDAN OCH EN GRYM UTGÅNG!!!)
  • Nu är det pluggvecka + hemtenta för hela slanten sen blir det nog en köpenhamnstripp, utgång, och  sen Halloween på det. Efter det kommer nog finaste simonpimon (lillebror) ner hit på sitt höstlov så styr vi mot Smålandet tillsammans i början av november. Sen vill jag hinna med en tripp till götet för att se hur bästa Lojs har det där uppe! Dags för faddersitting och sen kommer SARA ner hitåt och ja efter det är det dags för tenta igen och sen en hemfärd och efter det uppsala och sen är det typ JUL - VART TAR TIDEN VÄGEN ?!?!?!?! Det är ju helt sjukt, veckorna bara flyger förbi. (har typ tre oplanerade helger innan jul känns det som.....otroligt.).
NU ska jag bota min skallevärk med sömn.
over and out och godnatt!
/ f.
en urtjusig bild ifrån fredagens partaj!
Man ser vad jag har sett fram emot den här veckan! Imorgon är det Kalmar och Mönsterås som gäller. Kan inte bli bättre. Låt helgen gå sakta!!!
Ikväll blir det att pysa ner till kalmars och äta. Deras vegetariska hamburgare är sjukt goda, det vattnas i munnen.
Var nog inget speciellt jag ville säga.
Puss och kram skumbanan!!!

kroppen känns tio kilo lättare och jag känner mig lätt som en fjäder!

over and out
f.


(UTTSKIII! Jag längtar också som en tok till fredag, can't waaaaaaaaaiiiiiiit! ser fram emot att skratta och dansa hela natten lång!!! :D )
Jag tar tillbaka det jag skrev innan, inte spännande någonstans utan helt jäkla sjukt. Kollade igenom den där flashback-tråden som jag tydligen låg uppe på och de där människorna letar upp bloggare och dömer deras utseende. Sexistiskt och elakt, men självklart också en del bra snack. Tydligen är det också en tjej som jag gick med i en del av gymnasiet som är med - världen är bra liten ibland haha :) (intressant vad man ger för intryckt, tystlåten? Jag som brukar snacka öronen av folk....? haha lite sådär småskoj).
och jag vet att jag har snygga vänner men som sagt det är insidan som räknas, eller hur? ;)
ingen anonymitet här icke. men har man valt att ha blogg så antar jag att man får stå för det. Lite otäckt bara. Tror jag föredrar att ha 8-20 läsare mot 120 om jag ska vara ärlig.
over and out
f.
Fick mig ett fint gapskratt nyss. Vem sjutton har länkat min blogg på flashback?! Trodde först det var min skojiga lillebror, men det var det tydligen inte... Men det förklarar i alla fall den drastiska höjningen av statistik (Y).
Försöker läsa om människans utveckling men det går inget bra, som ni kan se själva. Kan bli spännande när hemtentan kommer sen..
______
Annars har jag varit på sjukhuset för PPD-test, som icke blev av eftersom jag har haft körtelfeber hela sommaren. Så ska tillbaka efter nyår, skönt ett stick mindre och jag är glad.
________
Jag vill ut och resa!! Funderar på att se om min käraste kusin vill åka med mig till Paris någon gång under nästa vår?(lojs?) Sen vill jag åka och hälsa på Moltaz i LA + jobbarkompisarna i London...Längtar också tills torsdag då jag ska sätta mig på tåget mot Kalmar igen, ska bli skönt att få komma hem lite. Missförstå mig rätt, älskar Lund men inget går upp mot familjen Anderssons residens!
_______
Lurigt inlägg. Trött i huvudet. Men har bestämt mig för att lägga det bakomslutna framför mig - eller vad är det Pumba säger i lejonkungen? Sluta älta, bit i hop och ta nya tag! Allt blir så himla mycket lättare då :) Hakuna matata helt enkelt.
Over and out
f.
Du är så bra! vad gör du nästa helg?

www.weheartit.com


när slutar det göra ont? När knyter knuten i magen upp sig själv?

Kraften av känslor är något man ska ha respekt för.

Hur underbart det än kan vara så är det också otroligt smärtsamt när det tar slut.

när slutar det göra ont?






(och är det fel på blogg.se's statistik?! eller hur fasen kommer det sig att jag som brukar ha 8-20 besökare har 87??!)

over and out

f.