krossa alla fönster

0kommentarer

  • Hjärnan känns som smält glass, innehållet rinner sakta men säkert ut ur huvudet via öronen. Borde läst typ 4 kapitel ur fyra olika böcker ikväll men jag har inte orkat. Hemtentan som kommer ut på fredag lär bli intressant. Har i alla fall varit duktig tillsammans med Lena och Viktoria idag då vi satt och jobbade järnet med projektarbetet! Känns himla fint. Ska läsa hela kvällen imorgon, lovar.
  • Hade världens finaste helg hemma, as always. Fick träffa nästan alla favoriter och vi körde en galen utgång! Vodka, skratt och fnatt, dans och drinkar = Galet bra. Tovalova och jag hängde hela lördagkvällen, låg i varitt hörn i soffan hemma på hästskovägen, himla fint. Hann med shopping i Kalmaret, mys med ma,pa och simonpimon och en fika hos bästa farmor + ett besök på OKG. (hann också med en snabbpromenix med bex och världens kortaste fika med joss). (UTTSKI TACK FÖR INLÄGGET NEDAN OCH EN GRYM UTGÅNG!!!)
  • Nu är det pluggvecka + hemtenta för hela slanten sen blir det nog en köpenhamnstripp, utgång, och  sen Halloween på det. Efter det kommer nog finaste simonpimon (lillebror) ner hit på sitt höstlov så styr vi mot Smålandet tillsammans i början av november. Sen vill jag hinna med en tripp till götet för att se hur bästa Lojs har det där uppe! Dags för faddersitting och sen kommer SARA ner hitåt och ja efter det är det dags för tenta igen och sen en hemfärd och efter det uppsala och sen är det typ JUL - VART TAR TIDEN VÄGEN ?!?!?!?! Det är ju helt sjukt, veckorna bara flyger förbi. (har typ tre oplanerade helger innan jul känns det som.....otroligt.).
NU ska jag bota min skallevärk med sömn.
over and out och godnatt!
/ f.
en urtjusig bild ifrån fredagens partaj!

Kommentera

Publiceras ej