Tisdaag
Idag har det varit askallt! Det blev ju till och med mössa till skolan idag :O haha. Minusgrader var det i alla fall, trodde ju att jag skulle frysa fast i cykeln eller något. Men jag klarade mig, faktiskt.
Dagen började med engelska och jag hade tänkt skälla ut våran engelskalärare eftersom att vi inte har fått tillbaka mer en ett enda arbete sen vi började ettan. Det är illa! Jag har påminnt honom om och om igen, men han har väl något fel på minnet för inte verkar han komma ihåg. Men i alla fall, det blev ingen utskällning får nog ta den imorgon eller så väntar jag till utvecklingsamtalet så snackar jag med Ragna :P Haha, vi får se!
Sen var det svenska efter det, där disskuterade vi våra fina tidningsartiklar. softlektion. Och efter det bev det geografi, men usch jag känner mig så dålig. För idag pallade jag verkligen inte med det, bläk och åter blä på befolkningspyramider osv. Men jag har i alla fall kommit en bit på vägen! Det är alltid något, haha.
Idag var det äckellunch med fisk som luktade kattmat. usch och fy på det.
SEN hade vi idrott, började med en uppvärmning (erika, Amanda och Amanda) herreguh, vilken dålig kondition man har alltså, höll ju på att tuppa av xP Men det gick det med, lite får man allt stå ut med. Sen skulle man ju då välja vad man ville göra, flaggfotboll, aerobics eller basket. Det blev flaggfotboll!
Röda laget bestod av; Jag, JossanR, Ted, Calle, Robert, David och sen Ragnar ifrån teknik (han ser ut som legolas med sitt långa blonda hår O_o) Måste ju säga att det var en av de roligaste lektionerna på länge, gapflabb gånger tusen. Haha, gjorde mål utan att fatta att det blev mål, andreas tacklar calle så han flyger av mattan, Ted "går in i väggen", Jossan tacklar tobbe (HAHA), David träffar nästan en av teknikarna (kan ej namnet xP) i skallen + att Stefan (läraren) var vimsigare än vanligt :D haha. Jag säger då det, det var nog en av de roligaste lektionerna på länge.
Sen efter idrotten blev det filmtittande på kultur lektionen, flickan med pärlörhänge. Den var riktigt bra!
Efter den lektionen så slutade jag för dagen och S T R E S S A D E hem som vanligt för att sen och dansa i Kalmar :) Nästan lite sorligt att det var sista lektionen. Uppvisningen är på lördag i kalmar sporthall, Längtar!
Sen nu gör jag ingenting, man förtjänar lite slappande ibland ^^ Men såhär har min dag sett ut iaf, inte allt för intressant kanske. Men jag kände för att skriva lite så det blev en del xP haha
Sovmorgon imorgon också, inte helt fel det inte ;)

men nu ska jag sova ! :)
Ha det fiiiooont!
over and out
/ Frida
Söndag,
Idag har det varit julskyltning i lilla Mönsterås. Vilket innebär, lions knäckäpplen, tomten på torget och att alla affärerna börjar med sina julskyltningar. Det är ju egentligen det som är grejen, att man ska gå och kolla på alla fina juldekorerade skyltfönster. Men gör vi det?Tveksamt, vi letar oss hellre upp til torget och köper knäckäpple ^^
Men visst är det härligt att man riktigt kan känna att snart är det jul. Jag älskar julen! Det är lätt den bästa högtiden vi har här i Sverige. Det får vårat avlånga och kalla land kännas lite varmare. Glöggen, pepparkakorna, julsångerna och lussekatter, allt det tillsammans gör att man bildar något sorts härligt lyckorus.
Saken är ju att det är faktiskt bara en månad minus en dag kvar till julafton! Snacka om att tiden går snabbt. Snart har ett helt år gått igen och man frågar sig som vanligt "vad fasen har jag egentligen gjort i år?!".
För två år sen stod vi inför valen av gymnasie och om bara ett år står vi inför ett nytt val, men denna gång är det högskolan som väntar. Det känns nästan lite overkligt, att vi tar studenten om ett och ett halvt år O_o hjälp ?
Men först och främst har vi ett nytt år framför oss.

I år kommer julafton firas i vårat grannlandskap, Halland. Där kommer hela familjen Bremander, Folkhammar, Andersson + morfar (Johansson xP) samlas :) Det ska bli så himla härligt att ha alla samlade på ett och samma ställe. Tror inte vi har varit alla tillsammans på ett år eller mer. längtarlängtar.

Fast först nu så blir det dansuppvisningen nästa helg i kalmar sporthall. shietpomfritt säger jag bara, det kommer säkert gå åt skogen för min del xD Men det ska blir skoj iaf ! haha.
Sen väntas jullovet, jul & nyår !

nehe ni, nu ska jag gå och dricka lite te :)
haaa det fiinfint !
over and oooouuut
/ Frida
Efter en 14 timmars flygresa och en jekla massa förseningar så kom vi hem till Mönsterås igen :) Det är faktiskt riktigt skönt att vara tillbaka hemma. 
Det var jätteknasigt att komma hem till ett snöigt och minusgradit Sverige efter att ha spenderat två och en halv vecka bland sol och palmer :P 
Det har verkligen varit en toppen semester! Flygresorna gick tipptopp, nästan ingen turbulens alls. Fast hemresan blev lite dryg och seg eftersom att vi först fick sitta och vänta nere i Thailand för det var andra plan som var försenade och det var massor med kineser som inte hittade rätt :P Sen åkte vi mot Förenade - Arabemiraten där vi mellanlandade i ca en timma. Där skulle jag gå på toaletten men när jag kom in och ställde mig i kön så var det en städerska som stod och S K R E K in till ett utav båsen, typ "WHAT are YOU doing?!", "COME OUT, COME OUT!!" helt sjukt! Så det var ingen av oss som stod i kön som vågade gå in till någon av de andra toaletterna. Sen efter mycket om och men så lösde det sig och det visar sig att det var en tjej som hade göra översvämmning i toaletten :P haha. 
Sen fick vi springa till gaten och sen for vi upp i luften igen. Efter ytterligare sex timmar landade vi på arlanda där vi fick sitta och vänta i planet en halvtimma, 40 minuter eftersom att det var massa strul med vilken gate vi skulle åka till. Sen när vi väl fick en gate så fick dem inte dit den xD huaja.  Så halv sex på morgonen igår klev vi av planet på arlanda :) 
Sen när vi kom hem började Simon bli dålig, kramper i magen och mådde illa, fast han blev lite bättre när han hade ätit. Men sen på kvällen blev jag dålig och fick jätteont i magen, feber och kräktes. Så visar det sig att simon hade kräkts när han var hos en kompis och var också dålig. Så det blev ingen skola för någon av oss idag =/ Och nu har också mamma blivit dålig. Det måste varit någon på planet som var sjuk och smittade ner oss. 
Sen är det också mammas födelsedag idag, kanske inte så skoj när alla utan pappa är sjuka. 

Huaja, hoppas ni andra mår bra iaf :)
nu ska jag gå och vila lite .
over and out !
/ Frida

Har inte riktigt koll pa hur manga dagar vi har varit har men Fredag ar det iaf, den nionde november till och med :P Det har jag koll pa :) Nu har de gjort sa man inte kan ha svenskt "Tangentbord" sa ni far forsoka forsta vad det ar jag skriver :P
Allt ar iaf fortfarande valdigt bra! Forutom att pappa har gatt och blivit magsjuker, men det ar nog bara tillfalligt far vi iaf hoppas. Men det ar val det vanligaste man rakar ut for har nere.
Igar regnade det typ hela dagen, blev nagra soltimmar pa eftermiddagen :) Sen idag var det halvkasst vader pa morgonen och formiddagen men senare runt tva blev det kanonvader :P Sa man ska inte klaga !

I veckan har vi ridit elefant, varit vid ett buddisttempel och ocksa varldens storsta juveltillverkning :) Sen i onsdags fyllde pappa hela 50 ar och den dagen firade vi forst med champange och frukt sen bar det av till stranden i Karon :) Sen pa kvallen bar det av mot FantaSea, en jattestor nojespark i thaistuk :) mycket skoj !  Vi at pa en av varldens storsta buffe'er och sag pa en jattehaftig show med elefanter, eldsprutande, dans och mycket mer!
Sen holl jag i en tigerunge, den var sa sjuktsot att jag funderade pa att sno med mig den hem :P

I helgen blir det nog battur eller ngt liknande sen pa mandag ska vi aka ut till en o, kho khai ngt och snorkla :)

nehe ni, nu maste jag ga och ata :)
ha det tipptopp !
over and out :)

Helllaaau :)
Nu sitter jag här igen ^^ Tänkte bara skriva lite kort och säga att allt är finfint !
Igår var vi inne i Patong, massa shopping och värsta feta karnevalen :P Intressant intressant.
Fortfarande soligt, det kom ett snabbt ösregn idag på förmiddagen när vi låg vid poolen, men det var över på cirka en timma :) Sånt kan man leva med !
Imorse när jag vaknade och tittade mig i speglen såg mina ögon ut som två små köttbullar xD brände mig rätt rejält igår när jag somnade vid poolen, och tydligen så är ögonen sådär väldigt känsliga för stark sol. Vilket jag kanske inte riktigt har fattat förrens nu. Bättre sent än aldrig, typ :P
Men efter att ha legat under parasollet och i solglasögon + 25 i solskyddsfaktor runt ögonen, så har de gått ner i svullnad :) Ser inte lika galen ut längre med andra ord, bara lite smått röd ^^ haha. Men det röda blir ju förhoppningsvis brunt sen ju :)
Nehe ni, nu står Simon här bredvid mig och vill in på msn för Juuulia är inne :) Så jag ska väl låta honom sätta sig :)
Kolla bilderna jag la upp på bilddagboken ! :D
Ha det toppen :)
Over and out !
// Frida