Hemma igen :)

1kommentarer

Efter en 14 timmars flygresa och en jekla massa förseningar så kom vi hem till Mönsterås igen :) Det är faktiskt riktigt skönt att vara tillbaka hemma. 
Det var jätteknasigt att komma hem till ett snöigt och minusgradit Sverige efter att ha spenderat två och en halv vecka bland sol och palmer :P 
Det har verkligen varit en toppen semester! Flygresorna gick tipptopp, nästan ingen turbulens alls. Fast hemresan blev lite dryg och seg eftersom att vi först fick sitta och vänta nere i Thailand för det var andra plan som var försenade och det var massor med kineser som inte hittade rätt :P Sen åkte vi mot Förenade - Arabemiraten där vi mellanlandade i ca en timma. Där skulle jag gå på toaletten men när jag kom in och ställde mig i kön så var det en städerska som stod och S K R E K in till ett utav båsen, typ "WHAT are YOU doing?!", "COME OUT, COME OUT!!" helt sjukt! Så det var ingen av oss som stod i kön som vågade gå in till någon av de andra toaletterna. Sen efter mycket om och men så lösde det sig och det visar sig att det var en tjej som hade göra översvämmning i toaletten :P haha. 
Sen fick vi springa till gaten och sen for vi upp i luften igen. Efter ytterligare sex timmar landade vi på arlanda där vi fick sitta och vänta i planet en halvtimma, 40 minuter eftersom att det var massa strul med vilken gate vi skulle åka till. Sen när vi väl fick en gate så fick dem inte dit den xD huaja.  Så halv sex på morgonen igår klev vi av planet på arlanda :) 
Sen när vi kom hem började Simon bli dålig, kramper i magen och mådde illa, fast han blev lite bättre när han hade ätit. Men sen på kvällen blev jag dålig och fick jätteont i magen, feber och kräktes. Så visar det sig att simon hade kräkts när han var hos en kompis och var också dålig. Så det blev ingen skola för någon av oss idag =/ Och nu har också mamma blivit dålig. Det måste varit någon på planet som var sjuk och smittade ner oss. 
Sen är det också mammas födelsedag idag, kanske inte så skoj när alla utan pappa är sjuka. 

Huaja, hoppas ni andra mår bra iaf :)
nu ska jag gå och vila lite .
over and out !
/ Frida

1 kommentarer

sara

16 Nov 2007 14:05

skönt att du äntligen är hemma!

Kommentera

Publiceras ej