hejhejhallå. 
Idag har varit en heldag med mamma och pappa i kalmar =) Blev lite lunch nere vid hamnen och mös i solen ^^ 
Sen "överraskade" jag Sara på jobbet och kom som alla andra ut därifrån med en kasse ;) 
Det blir till att cykla bort till henne nu iaf om ett litet tag för en kväll med tjejsnack och skraaaaaaatt =)

Gårdagen spenderades i Oskarshamn, mer exakt Döderhult. Det blev bad i Djupeträsk, vilket jag trodde var ngn liten pytte sjö (eftersom de beskrivningarna jag hört tydde på det), men det visade sig vara STOOORT och väldigtväldigt fint. 
Det blev i alla fulla fall ett väldigt svalkande dopp, sen försökte jag slå anton i "mack" kastning vilket var väldigt hopplöst eftersom han visade sig vara rätt sådär smått proffs på det ^^ haha. Men jag fick faktiskt in en femma, så det så.
Sen efter det blev det skräckis, och han hade valt ut en om tandfen.. jag som alltid trott att tandfen var god och snäll men ack så fel jag har haft.. Tandfen är en mördare och en väldigt väldigt grym sådan. FY på tandfen säger jag bara. haha. 
Meeeeeeeeen det var iaf en väldigt treeevlig dag med fin väder och mycket sooool + trevligt sällskap =) 

Nehe nu måste jag plooooocka iordning i min katastrofala garderob och trycka in lite kläder ^^ för jag ska snart sätta mig på cyklen och trampa mot Saras huuuuuuus :)
Ha det tipptopp!

over and out 
/ f. 

Hallau. 
Idag är det fredag och även denna dag är soooliiiig och varm, vilket gillas =) Fast idag har jag en tycka synd-om-mig-själv dag eftersom jag måste sitta i skuggan, haha. Men jag får ju skylla mig själv heeeelt och hållet, stackars mina axlar bara. Bläk, var ju inte skoj att gå och lägga sig igår kväll vill jag lova, borde nog ha sovit på is eller något liknande. huh. 
Grejen är den att man borde ju lärt sig av sina förra misstag vid det här laget. Jag menar köttbulleögonen i Thailand? Jag lovade mig själv att aldrig mer snåla med solkrämen, men hojhoj, här är vi igen. 
Naaae, nu ska jag sluta klaga men lite måste jag allt. haha. 
Annars blir det till att träffa Sara ikväll och hitta på ngt skoj =) Vi brukar då inte har tråkigt iaf, haha. Någon som känner för att möta oss i volleyboll eller ngt annat skoj? ^^

Åh, jag vet inte vad jag ska skriva mer så det får nog ta slut här tror jag. 
Men ni får ha det fint som alltid :) haha. 

over and out 
/ f. 

shosan. 
Denna dag har spenderats ute på sjön tillsammans med Tove och hennes lilla hund Wilson :)
Det var hiiiimla trevligt måste jag säga. Förutom att jag nu ser ut som en tvättäkta kräfta, solen tog en aning mkt om vi säger så x) kan ju också kalla mig BRÄNNhet, för det bränner och jag är jäkligt varm, haha xD ibland får jag allt till det ^^
Näe, men annars så blev det kladdkaka, vindruvor, luffarschack, godis och solande + lite vattenkrig i det iskalla vattnet =D Tipptopp dag med andra ord =)
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tio i sju för då ska jag cykla och möta Josefine.. sen ska vi möta Sara och vi ska vidare hem till Andreas där han och Robin är :) Sen får vi se vad som händer, hoppas iaf det inte blir ngt med sol iaf jag vill helst ha skugga och svalt för tillfället. haha. 

Annars är allt finfint, bestämt att det blir till att åka mot vilshärad ngn gång mellan den 5-6-7 augusti :D Ska bli så himla skoj att få lite mer tid med min finfina kusin =) 

nehe nu ska jag åka och möta sara och jossaaan.
ha det tipptopp :D

over and ouuuuuut
/ f. 
Jaha nu är man tillbaka i lilla kära mönsterås igen, eller kära och kära men lilla stämmer allt i alla fall. 
Det är alltid en härlig känsla över att få komma hem igen, så idag passade "borta bra men hemma bäst" in väldigt bra. Efter en seg jäkla bilfärd ifrån Danmark var det skönt att få komma in och slänga sig på soffan, haha. Fast i och för sig har jag väl sovit bort halva bilfärden och jag brukar tycka om att åka bil...men idag var det inte skoj, och jag vet inte varför. 
Jag har till och med packat upp allt, ovanligt för att vara mig för jag brukar låta det ligga i väskan tills jag verkligen behöver ngt där i. Men idag var jag duktig, haha. 
Nu har man cirkus fyra veckors lov kvar och en av dem eller minst iaf en halv, ska jag spendera hos min finfina kusin på västkusten :) Annars blir det till att bara ta det luuuuuuugnt och träffa alla vännerna :) 

Annars är allt faktiskt väldigt bra just nu, måste jag allt säga =) 

Och vet ni vad?
nu ska jag krypa ner i min egna sköna säng, det är lätt det bästa med att komma hem, sängen ^^ haha. 
ha det tipptopp, godnatt =)

over and out 
/ f. 




...you make me happy..
detta bevisar verkligen att världen inte är rättvis, 
sitter med tårar i ögonen och en stor klump i magen,
sånt här borde bara inte få hända. .

kolla denna länken och se klart hela videon så fattar ni vad jag menar.
http://www.youtube.com/watch?v=uWow42TCwzg









jag hittade filmen på Marias blogg (http://mariaristo.blogg.se/) 


over and out
/ f. 
shooho :) 
Nu är det sista dagen här i Danmark för imorgon styr vi bilen mot öresundsbron och malmö för att sedan komma hem till kära lilla mönsterås igen. Det ska bli skönt att komma hem för jag saknar mina fina vänner lite mycket :)
Jahu, vill ni veta vad jag har haft för mig sen sist? Äh, det får ni iaf vare sig ni vill eller inte ;) 
Ja, vi var ju då i Helsingör och sen då kollade in Hamlets finfina slott, eller fint vet jag kanske inte men fräsigt, haha.Det var mycket trevligt faktiskt förutom att det blåste så man höll på att flyga iväg, men solen sken och himlen var blå (iaf halva dagen).  Värsta blåsten var när vi var uppe på taket till slottet och kollade utsikten, då kom en sådan jäkla vind så jag nästan for iväg på riktigt :O. Sen när vi kom tillbaka ner till Helsingör så satte vi oss och åt (väldigt god) mat, men då började det ÖSREGNA, och vi satt ute..... men vi flyttade in oss under massa parasoll och sen filtar på det så det gick finfint!
Sen har vi gårdagen,
Då var vi först på Luisianna (konstmuseum) OCH VET NI VAD ?!?! Jag var i totalt upplösningstillstånd(igen) för på museumt hade de en utställning med PABLO PICASSO, YVES TANGYN och ANDY WARHOL + GIACOMETTI !!!!!! Jag höll på att tuppa av, förlåt, men jag läser trots allt kultur som inriktning i skolan x) Jag har stått bredvid skulpturen " walking man" så det så :D ojojoj, guh jag gick som på moln, haha. Jag är tönt jag vet, men det har jag ju sagt innan så. 
Sen efter den upplevelsen åke vi iväg till värsta mysiga hamnen och åt mat, sen vidare till hotellet för att byta om och sen å bussen mot Bakken. 
Bakken var riiiktigt skoj! Skrattade så jag höll på att kissa ner mig när simon och jag åkte spöktåget, som faktiskt var otäckt, men Simon låg ner i vagnen och skrek x) hahaha, ja guh den pojken är mörkrädd ;) Sen när mamma åkte med i berg--och-dalbanan och satt och pratade för sig själv typ, "åhnej", "hjälp, varför gjorde jag detta, varför"..ja jag skrattade så mycket så jag fick kramp i magen.  ojoj, näe men det var en riktigt skoj kväll måste jag allt säga :) 

Idag blir det bilande upp mot norra delen av själland för att kolla lite :) Så nu ska jag packa ihop lite saker och göra mig i ordning ^^ 
Ha det finfint :)

over and out
/f. 



visdoms ord ifrån den klokaste lilla björnen nalle puh:

"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det. "

Det får bli ett kortisinlägg såhär idag =)
Vi ska snart bege oss iväg för att kolla in Hamlets slott, ni vet "att vara eller icke vara det är frågan.." hamlet ^^ Sen blir det kanske en tur in till Helsingör, men det är sånt man märker.
Igår var vi i Köpenhamn och gick på ströget och strosade + tivoli :) Jag vann en liten apa, haha :D
Måste säga att jag är helt i upplösningstillstånd, de har ju rea överallt xD haha. Pappa och Simon fick paniken på mig igår när jag hade varit inne i en affär i över en timma x) Men det var köer överallt + att jag hittade ju massor jag vill testa. Det blev iaf en del fynd :) Jag ska nog bosätta mig i den affären tror jag, det fanns så mkt fint + det var riiiktigt bra priser, haha. 
Ströget är för övrigt väldigt mysigt, förutom att man trängs med sådär 28miljoner andra människor, men sånt får man ta.
 Jag höll på att göra bort mig riiiktigt ordentligt igår inne på donken. Det var nämligen så att de nyss hade torkat golven och jag hade sandaler med ja "slät"underyta eller hur man nu ska säga.. och så jag kommer in där i värsta farten och jag GLIIIIIIDEEER iväg xD Snacka paniken där att försöka att inte trilla på baken, men jag klarade det ! Jag föll inte, däremot såg jag nog väldigt rolig ut när jag flaxade med armarna för att inte trilla xD jag såg att det stod ett gäng andra ungdomar som skrattade lite åt mig.. men jag menar, det bjuder jag på ;) Jag slapp ju halka på baken iaf, haha. 

Nehe ni, nu ska vi gå iväg till tåget :) 
ha det tipptopp ! 

over and out 
/ f. 



(aboooooooooo heter apan iaf, om ni ville veta ) ;D 

Ibland måste man kasta sig ut, ta en chans, försöka. 
Du vet inte hur det kommer att gå, men man hoppas. 
Och om du inte chansar kommer du aldrig att få veta..
då kommer du bara gå och tänka på,  
vad som hade hänt om du bara hade tagit chansen.
Men tänk vad bra den kan bli om du bara chansar lite :) 





naeh, vet ni vad? nu ska vi ut och äta =)
ha det tipptopp (igen) 

over and out 
/ f. 
Hej hallå. 
Sitter just nu på hotellet som ligger lite utanför Helsingör och jag måste säga att det är väldigt fint här :) Hamnen ligger precis nedanför så pappa trivs som bara den med alla fina båtar ^^ 
Jag sitter just nu och lyssnar på min lillebror som är helt överförtjust i programmet som är på tv ngt med bygg eller sommar mojs.. Nu klättrar han runt haha, nu står han visst och läser det jag skriver så nu får jag väl vara snäll kanske ? ^^
Här är det i alla fall strålande solsken och vaaaaarmt, dock lite moln på himlen men det är nog ingen fara. Så länge det inte regnar är jag nööjd =)

Det blev en snabbvisit hos kusinerna Bremander på vägen hit också, stannade på lunch  :) Kändes dock lite smått tråk att åka så snabbt, meeen snart kommer jag igen och då stannar jag allt kvar en aning längre :) 

och igår blev det en tur in till oskarshamn på kvällen och ett besök på hamnfestivalen tillsammans med, Anton, Chrille, Sara, Robin, Johan, Hampus, Emil + tove ett kort tag och sen också Tobbe på slutet :) 

nahe ni, nu ska jag kanske göra ngt annat ^^ 
men jag tänkte iaf bara säga att vi är framme och hela :D haha. 

ha det tipptopp.
over and out.
/ f. 






ojojoj, lovet bara flyger iväg.. vi är redan i mitten på Juli.. nästan bara en månad till skolan börjar igen..huh.
Nej, inte tänka på skola och arbetet nu när det är sommar och loooov :) 

Imorgon styr vi bilen mot Danmark, Helsingör :) Det ska bli lite mys med familjesemester, vi brukade alltid vara i Danmark på somrarna när simon och jag var mindre så det ska bli skoj. Fast i år blir det nog inget legoland, tyvärr ;) Det blir väl backen eller tivoli istället skulle jag tro. Besöka konstmuseum ska vi med göra, måste ju uppdatera mina konstkunskaper lite, haha. + shopping och annat skoj. 

Igår invaderade mamma och jag Ölands köpstad och efter det blev det bio, Mamma Mia :D Jag måste säga att SE FILMEN! man sitter med ett leende på läpparna under hela filmen, jag lovar dig du lär inte bli besviken. Eller iofs gillar du inte musikaler och ABBAS-musik ska du kanske låta bli att se den... men alla ni andra där ute, se den! 
Den är lätt sommarfilmen 2008. 
Sen igår på kvällen var Tove och Erico här ett tag, skoj som alltid =)
 Det blev en nattpromenad med erico och det slog mig då att han flyttar snart.. och jag kommer sakna honom ngt så otroligt ='/  MEN det är bara Växjö, eller hur ?



Nehe ni, nu ska jag styka lite kläder :) Sen blir det mat och sedan buss till oskarshamn :)
ha det tipptopp ! 

over and out 
/ f. 






Vad är vi utan vår minnen? 
Ingenting.. 
Vem har rätten att ta alla minnen ifrån en? 
ingen...

rädslan av att inte minnas, känslan av att inte känna igen personen framför dig, även att du vet att du borde minnas.. 
paniken och förvirringen.

hemskt,
är rätt ord.

Orättvist,
stämmer med. 



=/

over&out. 
/ f. 

Jag vet ingenting just nu, härdsmälta i hjärnan..
det är så svårt att inte veta hur det kommer att bli. 
"det är inte lätt när det är svårt" - så sant. 

om jag säger att jag tycker om dig, vad säger du då?
eller om jag säger att jag tror att jag vill träffa dig mer, vad säger du då?
________________________________________
vet ni vad?
jag tror jag tänker för mycket.. 

och nu ska jag sova.
godnatt.

over and out
/f. 



Jag vill ha min lugg tillbaka,
den växer som ogräs O_o 
Huvudet snurrar lite ikväll igen, något mindre kanske. Det var så mycket igår, mycket att tänka på eller något sånt. 
Tänkte faktiskt släcka runt elva ikväll så jag får någorlunda med sömn. morgonmänniska är som sagt inte riktigt vad jag är, men upp kommer jag iaf..

Jobbet går finfint, har fått in rutinen nu med så det rullar på. Dagens var nog när två av mina arbetskamrater, den ena är väl runt 30 och den andra runt 40 skulle jag tro,  upptäcker att de har spelet Snake i sina mobiler xD Ja, det var ren lycka där, haha. Det blir "nya" innegrejen numera, den som har högst rekord i snake ^^ 
________________________

pusselbitar, det beskriver livet jäkligt bra. Det är ett enda stort pussel som vi ska klara av att  lista ut och lägga klart. Ibland hinner man inte färdigt med sitt pussel och ibland kanske det saknas en bit.. 
Jag har aldrig varit något fan av pussel, men denna sorts pussel är rätt intressant.. att försöka hitta de bitar som saknas, och du vet inte när de kommer komma fram eller hur du kommer att hitta dem. Det ligger lite spänning i det hela. 
Hittills är jag rätt nöjd med mitt pussel, visst finns det vissa bitar man hade kunnat byta ut.. men sen lär du dig hur du ska göra  tills du ska placera nästa bit. 
Jag är inte klar med mitt pussel på långa vägar, men just nu saknar en speciell bit men jag hoppas att den kommer att komma fram förr eller senare.  Jag kan ha hittat biten, men sen är det också om det verkligen är rätt bit, fast den skulle nog passa perfekt.. men sen vet man aldrig. Pussel ska inte vara lätta att lägga, för livet är inte enkelt . 
- dagens tanke- 

haha, lite udda tanke kanske, men jag tycker det stämmer rätt bra faktiskt. Som den där låten:
"vi är som bitar i ett pussel, inte lätt att hitta rätt men när man gör det känns allt så bra" - och stämmer inte det?
Det tycker i alla fall jag det gör. 

Men nehe, nu ska jag sova :) 
ha det fiint ^^

over and out 
/ f. 

Livet är faktiskt en riktig berg - och - dalbana, det går upp och ner hela tiden. När du varit uppe för länge faller du ner i en väldans fart. Du kan inte stanna på topp allt för länge. Det är alltid något som kommer emellan. Någon eller något kan få dig att kana ner för backen innan du ens har hunnit med att blinka. Har du tur så landar du mjukt men i vissa fall smäller det till ordentligt. 
Jag är inne i en sådan där period där jag kan irritera mig på saker, sedan går jag och tänker på det jäättelänge och tänker och tänker.. det är inte bra, har jag kommit fram till. För tänk vad mycket lättare det hade varit om man slapp tänka så mycket och bara gjorde det som kändes rätt. Tänk om man bara kunde säga allt man tänkte på istället för att snacka runt det hela tiden, då hade det blivit bra mycket lättare. Vad har man egentligen att förlora? 
Det är så svårt att veta hur man ska göra i vissa situationer.. eller göra med vissa personer.. du kanske tycker att en sak är självklar medan andra inte alls ser det så. Eller så kanske du tror att någon menar något medan personen inte alls menar det du tror. . eller så tror du att du ungefär vet hur någon är så visar det sig att det inte alls är så. . ja som ni ser snurrar tankarna för fullt inne i skallen. Jag får skylla på tröttheten.. men det är kaos uppe i huvudkontoret för tillfället. 

Det är också otroligt skönt att få bara släppa allt för en stund och liksom inte tänka alls. Som igår när jag hade sett klart filmen "hairspray" som jag fick av min bror och hans flickvän i present, då kunde jag inte låta bli men jag dansade loss xD Filmen är ju trots allt en "musikal/dansfilm" därav lusten till att dansa. haha. Ni skulle sett mig, shit. Ni hade nog antingen legat dubbelvikta av skratt, eller ringt psykakuten... Men dansa är det bästa som finns, att bara få släppa allt och ja röra sig. Det finns nästan inget bättre, lyckorus! näem men det var riktigt härligt och välbehövligt.. 
Mamma och Pappa samt Simon fick sig iaf ett gott skratt ^^  Det är alltid skönt att få någon att skratta lite. 

Nehe nu känner jag pressen här att skriva klart xD så jag får väl avrunda lite kanske ?
Men måste säga att jag har haft den bästa helgen på länge, kalas med släkt och vännerna sen att kusinerna bremander var här och att jag fick träffa LOUISE :)<3 Gah, saknar henne redan som bara den. Men snart kommer jag över till västkusten :) 

nehenhenheneh, sista jobbveckan = snart lov :D 
ha det fint!

over and ouuuuut
/ f.