Just nu saknar jag mina nära och kära så otroligt mycket. Vill bara krama och hålla om dem allihopa på en och samma gång. Jag har haft en jättefin kväll med mina otroligt fina vänner här! Men just nu saknar jag de som känner mig allra bäst som förstår sig på alla detaljer. Jag är också så tacksam för alla jag har nära, ni är så fina och bäst! Varför blir man alltid så himla "tänkig" när man ska sova?
Jag saknar det så himla mycket att det värker i hela kroppen. Känner mig helt tom i knoppen och vill ingenting med någon eller något just nu. Vet inte vad jag ska tro eller tänka. VARFÖR invaderar alla giftiga tankar alltid huvudet vid fel tidpunkt.  Stop crying your heart out. Andas in och sakta ut, inse och förstå, allt kan inte vara eller bli som man vill. Man kan inte alltid stå på toppen, ibland faller man. Fallet känns hårt och jobbigt, men man tar sig igenom det. Andas in och sakta ut....
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. jag hatar att gnälla och vill inte vara den som mår dåligt. Men just nu känns det otroligt segt. Knuten i magen vill inte lossna och andetagen känns sådär jobbiga. Det är jobbigt, och det får vara jobbigt. "gå vidare" - men om man inte vill? Om man inte vet hur man ska göra ?!
Det löser sig, just don't look back in anger. Lär av dina "misstag" och försök på något sätt se det positivt även om det för stunden känns otroligt svårt.


Godnatt!
over and out
f

true story.

fanfanfanfan.
just let it go .
Jag visste att det inte var bra och jag visste att det inte kändes okej innerst inne. Men har ändå på något sätt försökt förtränga den där känslan i magen bara för att det är bäst så. Det funkade inte och jag kan inte göra mer åt det. Men hade ändå det där fåniga hoppet. Hopp är ibland det bäst som finns och livsviktigt, men just nu känns det bara piss. Jag vet inte vad jag hoppades på egentligen, att det inte stämde? Att jag skulle få höra något som skulle vända på det. Lustigt hur en sak, en liten mening kan få hela magen att vända sig ut och in och ta fram deppigheten...Hade helt enkelt varit bättre att inte veta, att få leva i den där lilla bubblan om att allt var bra. Nu mår jag bara illa. Första gången jag verkligen försökte ge allt och det sprack, men kanske sen? Vad kommer mellan nu och sen, det är tanken på det jag inte orkar med ....
_______
Hatar tillgängligheten på internet. att man får reda på saker man inte vill. och att folk tar reda på saker som man inte vill dela med sig av. B L Ä .
over and out
f.
En sak jag älskar det är att kolla på disneyfilmer, och ikväll stod lejonkungen på schemat hemma hos Lisa på delphi. Jag, lisa, linnea, stina och johanna stämde in i sångerna och snyftade lite på rätt ställen, himla fin film! Borde egentligen läst mer av psykologin, men när man får ett erbjudande som lyder "film, godis, te och trevlig sällskap?" kan man ju helt enkelt icke tacka nej!
___
Trivs för-övrigt så otroligt bra i mitt nya rum! Mamma och pappa var helgens hjältar då de kom ner hit och hjälpte mig med ALLT. Vi hann med flytt, IKEA, mat ute i lödde och en massa upp-packande innan de for hem mot måset igen. Så nu ligger jag här i MIN säng, och det är så skönt så skönt så skönt, sover 100% bättre! Dock ringer klockan tiiidigt imorgon för det är föreläsning redan 8.00 och jag som inte har någon cykel(nyckeln är borta...) måste åka buss. Köpte på tal om buss ett jojo-kort idag, så nu känner jag mig som en riktig lundabo, kan åka så mycket buss och pågatåg jag vill (Y) Eftersom tre nätet låg nere idag ställde det till lite problem, så efter en tjurig busschaufför så gick jag och skaffade kortet istället! Åkte dessutom med honom nu igen ikväll haha, sträckte stolt fram mitt kort och visade att jag allt kunde betala, tji fick han!
____
Nehe nu ska jag sleepa, som sagt klockan ringer redan typ 06.15 imorgon urk på burk!
over and out
f.
Här sitter jag i en hög av packning, igen. Det är nämligen så att imorgon lämnar jag fina Ulrikedal mot Östra torn, där jag ska dela lägenhet med Hanna. Ska bli superskoj att få någon att babbla lite med och inte sitta i sockerbiten och glo själv. Mamma och pappa kommer tidigt med full-lastad bil (MIN SÄÄÄNG!!!!), så har ikväll tömt garderob och packat kassar fulla med grejor, känns himla skoj!
______________
Gårdagens utgång blev succé, superskoj förfest at my place! Sifferlekar med komplicerade regler bjöd på en hel del gapskratt. Sen dansade vi på Penthouse, Lunds-nation, superfin takvåning där man kunde gå ut på balkongen och kika ut över ett upplyst Lund/Malmö! Ikväll bjöds det på tacos hemma hos Stina, med mängder av gapskratt även här! Otroligt gott och härligt, godis och efterrätt får icke glömmas = hamnade i matkoma. Imorgon blir det som sagt FLYTT, ikea och fixning + en middag ute i Löddeköping med fina familjen Rask/Ivarsson, längtar! :) Få krama på mamma och pappa är inte fel heller, så det ska bli mys.
______________
Om två veckor smäller det, då blir det hemfärd och galet galej med finaste tjejerna på hemmaplan! Fick ett otroligt roligt samtal av Bex ikväll, NI ÄR FÖR GOA! <3 + att kommentarerna förgyllde min kväll sådär lite extra!





Nu ----> sängen
over and out
f

(Y)
Igår, trött tjej med vetenskaplig artikel .....
Ikväll, UTGÅNG!
Snart kommer Linnea, Stina, Lena, Jocke och Rickard hit för förfest sen ska vi ut och dansa för imorgon är vi lediga!!



Over and out
f.
Här ligger jag och kan inte sova, för typ femte dagen i rad....börjar tröttna på det lite nu. Som idag på step-bas-träningen, hängde inte med för fem öre just för att hjärnan var någon-annastans. Dels kan det bero på att vi har haft tidiga föreläsningar, start åtta noll noll och iofs slutar vi tidigt men ändå. Dock går vi hela dagen imorgon, men mest grupparbete så det känns kul. Ska i morgon även åka och skriva kontraktet med Hanna för rummet jag ska hyra av henne, känns himla bra. SEEEEEN blir det utgång med fina vänner här i Lund, ska testa på Lundanationen känns roooligt! Behöver nog gå ut och dansa av mig lite tror jag, känns som det var länge sen och denna gång utan Robinson-outfit.
_____________________
Nehe har egentligen inget att skriva som är av intresse för er.
Mer än kanske hej till mamma och pappa som jag förstår nu har börjat kika in här, iphone gör det lätt ;)





Nu ska jag försöka sova, läsa lite vetenskaplig artikel och snarka loss!
good night!
over and out
f

snaaaaaart kör vi !!!!! längtar till den sjunde oktober tvåtusenelva! <3
and love isn't love 'til you give it away.






Godkväll. Har haft en underbar helg hemma, iofs med vissa tråkiga inslag, men mestadels var den superfin! Fick träffa min bästa familj+ farmor, morfar&ann-marie + mina fina vännerna sara, tovie och jossan. Babbel, scones, packning, god mat, skratt och mycket mer förgyllde dagarna hemma. Men igår kom jag till mitt älskade Lund, njöt när jag gick ifrån Mårtens-torget och hemåt för det är så himla fint. Stämningen och människorna här gör allt så himla bra.
_______
Idag hade vi första psykologilektionen, människans utveckling del 1, med dr Elia. Tror denna kurs kommer vara otroligt givande och rolig, dock är det massor med arbeten och tufft tempo. Dessutom var det enda man kunde tänka på under dagens föreläsning Elias armhålor...För ur dessa (hör&häpna) stack luddigt svart hår ut!! Människan hade linne på sig och har säkert inte rakat sig under armarna på två månader...(Y)
Sen blev det fika på delphi hos Lisa, supermysigt!
Pratar just nu med världens bästa Sara i telefonen, finafina vännen saknar dig redan! Men ses snart igen :)
nu -----> vetenskplig artikel (Y)
over and out
f.
Denna dagen har varit otroligt lärorik. Hade Viveka och Birgitta(= måns zelmerlövs mamma) som föreläsare i kommunikation hela dagen idag. Lärt mig massor och är även en del förvirrad men det ska väl ordna upp sig. Skönt att slippa ifrån föreläsningssalarna iaf och göra något annat. Vi var på Locus Medicus som är medicinska fakultetens hus, en jättefin gammal villa. Satt i grupper om fyra/fem och pratade hela dagen, sånt gillar jag.
Kan också meddela att jag ser ut som en kärring när jag går. Blev "meddragen" av Lisa och Linnea på Step-bas idag, ASKUL! Men min otränade lilla kropp reagerade motstridigt efter två dagars träning och gör nu ont. Jag kommer behöva rullstol om jag ska kunna förflytta mig imorgon tror jag. + att vi ska till IKEA, men har mutat Lisa med en kanelbulle om hon drar runt mig (Y). ++ att jag ska tvätta och detta betyder springa upp och ner i trappor hela förmiddagen = INTE BRA!
letade igenom bilddagboken ikväll och fann bland annat detta guldkorn :)
Med två av mina absoluta favoritpersoner på varsin sida är bättre än bäst.
NU sova.
over and out.
f.
upp och ner, ner och upp.
Haft en otroligt händelserik eftermiddag vill jag lova. Är så trött i benen att jag inte orkar ställa mig upp, true story. Idag klockan fyra hade jag, Lisa, Linnea, Stina och Johanna bestämt oss för att testa på Gerdahallens Afrodans-pass. Jag tänkte lite kaxigt att det räcker med att jag cyklar sådär tio minuter innan den tiden vi bestämt, och tog det alltså chillidill här hemma. Tills det ögonblicket kommer då jag inser att den förbaskade cykelnyckeln är borta! Sprang runt i lägenheten, hela trapphuset, utanför och ingen nyckel hittades .... Detta resulterar att jag i converse börjar powerwalka mot Gerdahallen, man tror att det är närmre än vad det är ska jag berätta för er. UPPFÖRSBACKE hela jäkla vägen, värre till fots än cykel kan jag också berätta. Med andan i halsen springer jag in och inser att det är KÖ till att betala.....panik...gubben framför vet inte vart han ska...tre minuter kvar till passet börjar.....kommer fram och blir insläppt, lovar att jag säkert såg helt galen ut efter svettpromenaden, inser att jag inte har en aning om till vilken sal jag ska till (fanns typ 100!) får springa tillbaka till receptionen och snällt be om hjälp haha, blir visad till salen där mina kära vänner står och flåsandes tar jag plats på golvet och då börjar dansen. HERREGUHD vad jag är otränad men skoj var det! Fler gånger bli det, men då ska jag vara ute i liiiite bättre tid. Nu blir det dusch sen ska jag belöna mig med MAT, smarrigt värre.
Köpte även en grapefruktsked innan idag så nu har jag äntligen käkat min älskade grapefrukt, tryckte i mig en apelsin också när jag ändå var igång. Äter longovital tabletterna, dricker mestadels vatten och käkar frukt och har nu börjat träna(blir dans mest) - känns som livet håller på att hamna på rätt sida igen efter sjuksommaren. Cyklar och går vart jag än ska och det är som sagt otroligt lömska uppförsbackar i denna stad, så man får faktiskt motion även om man inte vill, men det vill ju jag. Jag vill bara slippa flåsandet och svetten haha.
NU som sagt blir det dusch!
Gavin Degraw - not over you (Y) himla fint
finaste tovalova och jag! längtar till helgen då jag kan få ge dig en stor fet kram!!!!
over and out
f
Nu är vi inga nollor längre utan invigda ettor! Känns otroligt bra, kallas nolla är kanske inte det roligaste menar jag. Lisa vann titeln årets nolla i vår grupp, vilket hon förtjänade! Gårdagens finsittning var kanonkul! Dock kunde eftersläppet varit lite roligare, eller rättare sagt haft bättre musik..kanske, men hade ju fina kompisar där som tur var! Nu kommer sista veckan på introduktionskursen och vi ska redovisa både PBL-grupperna och våra intervjuer, känns jätteskönt att sedan få börja med utbildningen på riktigt eller vad man ska säga. Nästa kurs är utvecklingspsykologi, Människans utveckling, ska bli SÅ skoj! Trots det att jag somnade på föreläsningen inför den kursen så verkar den väldigt intressant. Jag får skylla på för stort intag av rödvin kvällen innan, inte bra vill jag lova men skoj var det. På fredag sätter jag mig på tåget och åker hemåt Kalmar och Mönsterås för helgen, vilket känns otroligt skönt. Få kramas lite med alla där hemma. Packa ihop allt på riktigt för att sen helgen efter få allt nerkört hit, och då flyttar jag på riktigt.
Satt och pratade med Stina innan idag. Vi pratade om val och det här med utbildning. Tänk att det är verkligen detta vi ska bli. Världens bästa yrke, och det kommer bli världens bästa fyra år med underbara klasskamrater och roliga kurser. Men det är lite skrämmande, det är detta jag ska bli. Ska vara för resten av mitt liv. Som tur är logopedyrket så OTROLIGT brett! Man kan i princip jobba inom alla sektorer som handlar om kommunikation, tal, vård/medicin, habilitering, svälj, psyk och mycket mer. Det är så spännande! Privat, kommunalt eller ja vad som. Ångrar du dig behöver du inte läsa om bara byta inriktning inom yrket. Man kan till exempel jobba som föreläsare inom kommunikation, på teaterhögskolan, med små nyfödda bebisar som inte kan svälja eller har läpp-käk-och-gomspalt, strokepatienter, ALS, struphuvudcancer, skolbarn, personal på skolor och företag som måste kommunicera bättre, särskola, utvecklingsstörda och sååå mycket mer. SPÄNNANDE!
LOG/AUD11 !
over and out
f .
James Morrison är min man ikväll. Spotify går varmt och hans ljuva stämma förgyller min kväll.
I morgon ska Elina och jag till Malmö och intervjua en livs levande logoped! Spännande som sjutton.
Sen ska jag hem och äta, sen förfest på Sparta med bästa klassen för att sedan gå på sittning. Klockan ringer dock runt 7 på torsdag, vilket innebär att jag nog kommer ångra att jag köpte in mig på vin och spritpaketet .... MEN den ångern ta vi då, för nu ska vi ha skoj! På lördag väntar FINSITTINGEN PARTUS! Som vi längtat. Hoppas bara alla kan klirra biljetter till det. Bästa Matilda kommer även till skåneland i helgen så ska mysa lite med henne innan hon ger sig ut i stora vida världen för äventyr.
Kanske ska flytta till Östra Torn, spännande. Supertrevlig tjej som hyrde ut ett rum, och det var megafräscht! Maybebaby time will tell. Ska sova på saken och avgöra imorgon.
Nu blir det lite himym innan jag somnar. lägenheten känns lite mindre ensam när man ser hur roligt de har, även om det får mig att sakna mitt gäng. Men nästa helg ska jag hem och krama några av dem, sen så dröjer det inte allt för länge innan jag får krama resten! LA i April med, det kommer bli legendariskt!
over and out
f.
såhär cool var jag innan fulsittningen i fredags. POSE !
let your true colors show .





Har precis sett klart SATC2, såg ettan igår. Ska snart sova men kände behovet av att skriva av mig lite.
- Är det inte märkligt hur livet kan ha så många olika vägar? Även om man går vilse ibland, så hittar man oftast alltid rätt. När man hittat rätt, då känns allt bra och alla bitar faller på plats. Det kan vara svårt att se alla bitar till en början men efter ett tag blir de tydligare och du kan då också välja de bästa bitarna, som passar just ditt pussel. Just nu befinner jag mig i en stad jag aldrig riktigt tidigare lärt känna, med människor som jag aldrig tidigare mött. Trots detta så känner jag mig så otroligt hemma. Jag tror att det beror på att jag är så säker på att jag är rätt. Jag har grunden av en otroligt underbar familj och vänskapskrets hemifrån men får också här skapa mitt egna. Det liv som bara är mitt, ingen annan lever detta förutom jag. Lustigt är ordet och i detta fall har ordet en positiv klang. Mönsterås kommer alltid vara hemma och de som finns där kommer alltid vara mina. Men detta är något speciellt och något annorlunda, det är början på mitt liv. Det är nog att känslan av att ha slutat springa som gör allt detta så bra. Känslan av att gå barfota och i lugn takt. Jag älskar livet just nu och jag har en känsla av att detta kommer bli bland de bästa åren i mitt liv, för detta gör jag endast för min egen skull och ingen annans. Det här är jag, och det är också vad jag kommer bli. Resan på en ny lång väg har börjat, och jag ser fram emot att se vart den tar mig.
Känslan av att må bra där man är och också få känna att man verkligen hittat sin väg är underbar. Jag vet inte hur jag mår i morgon, om en vecka eller om ett år...Men just nu mår jag så jäkla bra! Jag är kär, glad, lycklig och främst av allt så är jag RÄTT.
over and out
f.
Världens bästa sommar med världens bästa människor!
Världens bästa början på hösten och sista halvåret av 2011!
Älskar livet at the moment.
over and out
f