packat&klart

0kommentarer

Här sitter jag i en hög av packning, igen. Det är nämligen så att imorgon lämnar jag fina Ulrikedal mot Östra torn, där jag ska dela lägenhet med Hanna. Ska bli superskoj att få någon att babbla lite med och inte sitta i sockerbiten och glo själv. Mamma och pappa kommer tidigt med full-lastad bil (MIN SÄÄÄNG!!!!), så har ikväll tömt garderob och packat kassar fulla med grejor, känns himla skoj!
______________
Gårdagens utgång blev succé, superskoj förfest at my place! Sifferlekar med komplicerade regler bjöd på en hel del gapskratt. Sen dansade vi på Penthouse, Lunds-nation, superfin takvåning där man kunde gå ut på balkongen och kika ut över ett upplyst Lund/Malmö! Ikväll bjöds det på tacos hemma hos Stina, med mängder av gapskratt även här! Otroligt gott och härligt, godis och efterrätt får icke glömmas = hamnade i matkoma. Imorgon blir det som sagt FLYTT, ikea och fixning + en middag ute i Löddeköping med fina familjen Rask/Ivarsson, längtar! :) Få krama på mamma och pappa är inte fel heller, så det ska bli mys.
______________
Om två veckor smäller det, då blir det hemfärd och galet galej med finaste tjejerna på hemmaplan! Fick ett otroligt roligt samtal av Bex ikväll, NI ÄR FÖR GOA! <3 + att kommentarerna förgyllde min kväll sådär lite extra!





Nu ----> sängen
over and out
f

(Y)

Kommentera

Publiceras ej