hellaauw.

Idag är det tisdag, och jag är glad, hahah. Jag är färdig med min körning och min teori, ÄNTLIGEN! Detta är min anledning till glädje. Så mina vänner nu blir jag bokad, ja alltså uppkörning, HÄRLIGT! Ville bara dela med mig utav min glädje.

Jag har annars idag varit duktig och tränat, ätit fläskpankaka, träffat matildau, emmy (som är elope.blogg.se som jag i inläggen nedan gav award, men glömde skriva hennes namn, men nu vet ni) OCH danneman. Emmy och jag gav nämligen matildau en perfym som Dannemans mamma säljer, så då gav vi oss ut till oknö idag och hämtade den. Lekte också lite med daniels über söta hund, bobby. trevligttrevligt,

Nu är klockan mycket, och jag ska duscha och seda sova.
På fredag är det första MAJ! helt otroooligt! huaja.
På torsdag blir det visst att glo på tre drag som kommer till den lilla "staden" flowerpaint (blomstermåla, haha).

Nu står mamma här och vill åt sin dator, för det är där jag sitter. Gjorde pappa sällskap, han sitter och deklarerar så då tänkte jag liva upp stämningen lite med min närvaro.. .

Rörigt inlägg, JAVISST. Men jag är liiiite rörig så det är är sånt man får ta.

Godnatt, tack för din hatt, sa en katt en natt.

over and out
/ f.

nu är det våååååååååååååååååååår ! (:
Hellaauw. 

För ett bra tag sedan så blev jag nominerad av min bästafina Louise (loyuise.blogg.se). Men min dator (Mac) är lite efter och kan därför inte länka bloggar, så jag har låtit bli att kommentera det hela över bloggen. Men nu tänkte jag att skit i länkarna jag skriver ändå, haha. 


Skicka vidare detta Award till någon man tycker behöver den.
Kopiera bilden och lägg den i ett inlägg.
Skriv vilka 5 du vill ge denna award till och länka dem.
Skriv sedan i deras bloggar att du gett dem en Award. 

De jag vill skicka detta vidare till är saaranilsson.blogg.se (sara), Loyuise.blogg.se (du får tillbaka den^^), pendelbarn.blogg.se (ellen), elope.blogg.se och sist men inte minst Josefinerydhage.blogspot.com (jossan) :) 

________________________
over&out .

Hellaauw. 

Nu är det tisdag vilket innebär första riktigt påsklovs-dagen (Y) Här sitter jag i köket, och gnolar lite för mig själv. 
Ikväll blir det grill och mys på Oknö igen, denna gång ska jag inte ta mammas jacka som fortfarande inte  har återhämtat sig från röken i söndags . 
Igårkväller var Saris och jag på promenix och snackade av oss om allt mellan himmel och jord. Sedan blev vi upplockade av Matildus, Emmy och Simon som kom fräsandes i Karlssons läckra lilla bil. Det blev att fara ner med dem till hamnen, där Jakob och Julia satt och väntade. Sedan anslöt sig även Dea, Bert, Challe och Lotta till gruppen (Y) Det blev snack, musiklyssnande, tända ljus, vattenpipa + en massa lekar, SKOJ!
Lekte burken som man inte lekt sen man var liten + en mängd andra lekar som sagt. Det var tipptoppetitopp! 

Idag skulle jag varit i Kalmar med Amanda, men det får bli på torsdag eftersom min mage bestämde sig för att må illa idag :( NUT FUN . 
Så istället har jag sovit en massa, åkt och handlade med matilda och vi tittade snabbt in i den nya djuraffären som hade invigning idag. Och vet ni vad de har, hör och häpna, ett Café för både djur och människor, CoooOOoolt. Det var riktigt fint, med en klädhörna och massa skoj till djuren. Nu har ju inte jag ngt djur mer än dammråttor. men jag kan tänka mig att många mönsteråsare blir glada över denna nya affär. 

Naeh, nu ska jag ta mig samman igen och plugga sen äta mat och sedan åka till Oknö (: 

byebyebyebyebeybey
over and out. 
/ f
John F. Kennedy arbetet står högst på listan . 
(bild ifrån londonresan, höstlovet -08) 
(jag ser väldigt mysko ut ...haha. .) 
Såhär ser vår baksida ut för tillfället, 
(ett stycke jobbande pappa också) 

det kallas kaos, men det kommer förhoppningsvis bli riktigt tjusigt med in-glasad altan + ett stort altandäck som avslutas med trappor och sedan plattor (Y) . Så här där ni ser jorden, kommer det vara ett stort däck, men sedan också plattor som sagt. grrrrrreaat. 


sedan har jag varit duktig och rensat ut alla miljoner löv som fastnat i vår häck på framsidan. Så nu är det rent och fint igen. 

denna bild får avsluta min bildvisning. 

har så sällan bilder, men nu fick ni en hel bunt. Dock kanske inte så intressanta, haha, men det är kanske bättre än inget. 


over and out 
/ f. 
Hellaauw. 

Idag är det söndag, och det bästa med det är att det är ingen skola på hela veckan ! tipptopp. 
Helgen har varit väldigt bra, det börjades med maskeradpartaj hemma hos Amanda med klassen. Igår var det mys i solen och sedan grillning ute på talludden, muy trevligt :) 
Det är bara denna dagen jag har lite problem med, vet inte hur jag ska göra. Men det löser sig alltid. 

Nu sitter jag och väntar på att köttet ska bli klart, pappa är grillmästarn (Y) Till det blir det bakpotatis och en massa god sallad, goooottiiiiii! 
Sitter också och funderar på vad jag ska göra med mitt liv, haha, djupt och bra. Vad som ska hända till hösten, eller närmre, Sommaren (?!). Semester med familjen en vecka är i alla fall nästan spikad, och jag skulle bara vilja spola fram tiden tills det att vi ska åka, om vi nu åker. MEN som sagt hoppashoppas, håller tummarna för fullt. 

Naeh, nu ska jag snart ta ut potatisarna ur ugnen och slå in dem i foliiieee, sen är det mattime! 

 
sommar i Nice  ? 

Over and Ouuuuuuut 
/ f. 
helllauw. 

Idag är dagen då man ska sörja (?), i alla fall gjorde man det förr. Fast det är inte riktigt vad som står på mitt schema idag. 
Har redan mumsat i mig lite påskgodis, huaha. Det är näst intill omöjligt att låta bli när det står en stor skål med godis framme.  Snart blir det att mumsa i sig porterstek sås och potaatis som är min absoluta favoritmat. (Y) . Mycket mumsande idag, haha. 

Ikväller blir det klassfest hemma hos amandaH, och maskerad står på schemat. Ska bli superskoj, eftersom att det var himlans länge sedan man var på maskerad (: 
Sara och jag ska gå som "par", två disney-filurer som hänger ihop. Ni ska få se bilder sedan, jag lovar. För vi lär se väldigt roliga ut, haha. tipptopp vettni. 

Igår kväll var familjen Mägeste ifrån Stockholm här och hälsade på. Vilket var väldigt roligt eftersom att det är minst två år sedan jag träffade dem. Det blev en chock att se Matilda och Mattias som vuxit en sådär 30cm sen jag såg dem sist. Vi kollade på det där nya sjuka programmet, "hjälp! jag är med i en japansk tv-show", vilket verkligen var underhållande. Sedan blev det även en massa mat, prat och bildtittande. mycketmycket trevligt. 

Jag måste också säga att PROJEKTET ÄR KLART !! :D lyckalycka! Igår i skolan skickade vi in arbetet, vi har bara den individuella utvärderingen kvar men den kunde komma in på lovet. MEN så skönt (: ! Vi har jobbat och stått i, nu förtjänar vi några lediga torsdagseftermiddagar. grrrrrrrreeat! 


tuppen är på plats, haha. påsken är här. 
sitter och mumsar på små färgade påskägg. härligt. 

näehe nu ska jag ut i det fina vårvädret!
Ha en bra daaog.

over and out  
/ f. 
HEj. 
IdAg HaR DeT VariT eN VäLdiGt HänDelSeRik DAg.....................................
Hah, näe vem försöker jag lura? Denna dag har varit väldigt jättelite händelserik.  Jag vaknade, gick upp och åt gröt, gick och sedan sovsovsovsovsov.. gick upp igen och åt, sov framför tv:n, pratade lite i telefon, klippt håret, sov lite till, åt mat, osv.. 
SKOJ ? 

Nej okej, nu ska jag vara seriös. förlåt. 
Jag har som ni kanske förstår av det jag skrev över här, inte gjort direkt mycket idag mer än sovit. Detta är då för att jag varit hemma på grund av att min kropp helt enkelt bestämt sig för att jäklas med mig. Magen är iofs bättre, däremot har mina körtlar börjat dyka upp och göra lite ont.. (jag vet, uschusch.) Jag gillar inte när de liksom börjar synas, så jag fick paniken och ringde till mamma, haha, 18 år som jag är... 
Sen har jag också varit en snabbis och klippt mig, fick skjuts av min snälla lillebror på MOPPEn, jag försökte att inte synas, gjorde mig otroligt liten där bakom honom.. haha, lite komiskt, för jag kunde ju haft körkort och kört mig själv, om jag nu inte hela tiden hade lagt det åt sidan för allt annat.. men nu är det som det är, och då är det otroligt bra att ha en lillebror med mopeeed.  
Annars som sagt, har jag sovit. 
Förutom ikväller, för då har jag gjort klart mitt CV och skickat ut det till lite olika ställen, så nu får vi hoppas på det bästa :)! 

naeh, nu ska jag läsa igenom projektet en sista gång, för imorgon då ska vi bli klara (Y) ! 

hoppas ni mår bra i alla faller. 
over and oooouuuuut 
/ f. 
hellaaauww. 
Det fortsätter att vara vår utanför fönstret, men jag sitter bara och väntar på att vädret ska lura oss och bli kallt och snöigt igen. För är det inte rätt typiskt april, att när man tänker "äh, nu är det vårtime, det har varit varmt och skönt ett tag nu..inte kan det komma snö?" DÅ smäller det till och blir minusgradigt och kallt igen. Inte schyst ! 

Helgen har varit tipptopp, 

Fredag - knasabasan Tove fyllde hela 18 år och detta firades först med förfest med mat och gott och sedan utgång till Palace. Där dansades och skrattades det halva natten lång, übertrevligt ! :) 

Lördag - Sov bort halva dagen, var ute lite i vårvädret, och familjen hade grill-premiär ! Sedan vid sju var det revy-time, det årliga besöket på mönsteråsrevyn tillsammans med familjen Rydhage. Och det var som vanligt en föreställning som gav mycket skratt :D Sedan var det mat ute i Forsa, hemma hos Rydhages, det bjöds på god mat (som alltid) och snyftades till en sorglig men fin film, haha :) Simon och Johanna somnade som vanligt på soffan, och denna gång gjorde katten trulle dem sällskap. 

Söndag - trötttrötttröttdag. Promenad i vårvädret med Tove, projektplugg med Utter och bus med hennes übersöta katt! Sedan lite körning och plugg hemma + en tupplur på soffan . 

Idag, vaknade tidigt, ringa "hälsocentralen" ( som det så fint heter ) men de hade inte fått mina provsvar, blev även att svara på en massa frågor och göra lite övningar över telefon(haha, såg nog rätt skojigt ut. ), duscha, äta, cykla snabbt till skolan = stressa = inte bra för magen. Sedan filosofi och nu sitter vi på historia C lektionen. Jag längtar bara hem till sängen, haha. Sovit  dåligt pga ond mage. Den är inte min favorit just nu vill jag lova er. Kan inte ge sig, utan den gör ontontont. Men det blir till att tänka bort det och se glad ut i alla fall . 
Lustigt är vad det är. 

solsolsol vårvårvåååår 
och om man räknar bort lovdagarna så är det endast cirkus 41 skoldagar kvar ! helt sjukt. 
påsklov om fyra = underbart! 

men nu är det snart mat,
så ha det fint! 

over and out 
/ f. 

GÄSTIS ÄR HÄR!

 

 

Just det, ni läste rätt, gästis det är jag det.

 

Som ni kanske vet har jag haft det lite jobbigt på sistone. Det blev för mycket helt enkelt. Kände att jag var tvungen att fokusera på mig själv ett tag. Det blev en del tjafs och till sist gjorde jag slut, tryckte in mitt lösenord för sista gången och klickade sedan på delete. Till en början var det en lättnad, då hade jag mycket att göra. Fylla 18, utgång, körkort och allt. Men nu kan man känna en lätt saknad. Fast jag vill inte gå för fort fram. Vara den som tar första steget liksom. 

Därav blir jag en gästis eller SÄRBO som en del av er skulle kalla det. Delar lite vårdnad med Frida, snäll som hon är. Man behöver inte börja om på nytt nu, utan kommer i mitten.

 

Bjuder på en bild på mig. Vill ju bli välkommen och accepterad av er, tror jag. Det jag gillar bäst med mig på bilden är att den visar mina näst näst näst bästa sidor, så att säga.

Den visar i alla fall:

 

  • att jag är en check tjej = korrekt
  • att jag är en aning stel i munnen = inkorrekt
  • nervös/rädd eller något åt det hållet = inkorrekt

 

Bilden är i alla fall härlig. Det måste ni hålla med om. Det allra bästa är handen i midjan och det böjda pekfingret på mobilen. Det har jag böjd just för er skull.

 

Nu bugar jag och bockar för era applåder. (avrundning av inlägget)

 

När ni minst anar det dyker jag upp igen!

Gudd Baj

hallaauuuw again ! 

Nu sitter jag och utter hemma i mitt kök och jobbar med projektet, och det känns überbra och superskönt att det snart är klart (Y). Vi är ena flitiga myror vi, haha. 

tänkte bara berätta att jag kommer ha en liten gästbloggare här ikväll, nämligen självaste UTTER ! Hon saknar bloggandet lite och ville gästa min (Y) Det ska bli spännande att se vad det är hon har att säga, huhu. 

over and aaaoooooouuuuuuuuuuttiiii
/ f 






SOL och VÄRME = underbart och det är våååååååår iii luuuften ! 
Hallaaauw, 
Idag är det första April vilket betyder att det är dags att lura folk. Jag har gått runt och klurat på en rolig luring, men inte kommit på något tillräckligt bra. Sen idag så råkar jag ut för den bästa blåsningen jag tror jag varit med om! Mina snälla kompisar (sara,jossanR och jossanU) hade gått i maskopi tillsammans med mattanterna!! Vi satt och åt, helt som vanligt, det enda mystiska var att alla utom jag åt upp precis varenda liten smula... men sen då när vi skulle gå och "slänga" maten, ja ni vet som man gör, så kommer Diddi (mattant) fram till mig och ser väldigt arg ut.. Så säger hon, med pekande finger, till mig 
D- nehe, dudu, denna veckan har vi nolltolerans på att slänga maten! 
F- Vaaah? näääää.... (tittar ner på min mat, det var soppa och jag hade inte ätit upp allt.. ) 
D- Joho, du vet , vi väger maten, så denna vecka ska vi se skillnaden i vikt
F- jaha...nääääää..men vaa? (nervöst skratt, hjärtat börjar pumpa i en himla fart)
D- Joh, så du måste äta upp
F- (tittar i hinken) Men det är ju massor som har slängt mat.. nääe det kan inte stämma.. det måste vara ett aprilskämt. 

Sen börjar alla skratta och så kommer det ju fram att jag blivit JÄTTElurad. Kan säga er att man fick minnesbilder ifrån när man var liten och var tvungen att äta upp, för att man var rädd för mattanterna. Så det passade på idag, och det fula är att de vet hur jobbigt jag tycker det är att slänga maten, så jag kan lova er att ansiktet var nog lagom rött x) 
Huuh, men det var skojigt i alla fall, och det blev en massa skratt. 

Ville bara dela med mig om denna trevliga aprilblåsning. 
ha en bra dag, och ut och njut av solen och värmen :D 
(återkommer nog senare med mer uppdatering)

over and out 

gammal bild på lillebror och mig, men jag tycker den är tjusig så därför kom den med i detta inlägg. Och för att min lillebror är himla bra :) <3