soligt och vårigt

0kommentarer

hellaaauww. 
Det fortsätter att vara vår utanför fönstret, men jag sitter bara och väntar på att vädret ska lura oss och bli kallt och snöigt igen. För är det inte rätt typiskt april, att när man tänker "äh, nu är det vårtime, det har varit varmt och skönt ett tag nu..inte kan det komma snö?" DÅ smäller det till och blir minusgradigt och kallt igen. Inte schyst ! 

Helgen har varit tipptopp, 

Fredag - knasabasan Tove fyllde hela 18 år och detta firades först med förfest med mat och gott och sedan utgång till Palace. Där dansades och skrattades det halva natten lång, übertrevligt ! :) 

Lördag - Sov bort halva dagen, var ute lite i vårvädret, och familjen hade grill-premiär ! Sedan vid sju var det revy-time, det årliga besöket på mönsteråsrevyn tillsammans med familjen Rydhage. Och det var som vanligt en föreställning som gav mycket skratt :D Sedan var det mat ute i Forsa, hemma hos Rydhages, det bjöds på god mat (som alltid) och snyftades till en sorglig men fin film, haha :) Simon och Johanna somnade som vanligt på soffan, och denna gång gjorde katten trulle dem sällskap. 

Söndag - trötttrötttröttdag. Promenad i vårvädret med Tove, projektplugg med Utter och bus med hennes übersöta katt! Sedan lite körning och plugg hemma + en tupplur på soffan . 

Idag, vaknade tidigt, ringa "hälsocentralen" ( som det så fint heter ) men de hade inte fått mina provsvar, blev även att svara på en massa frågor och göra lite övningar över telefon(haha, såg nog rätt skojigt ut. ), duscha, äta, cykla snabbt till skolan = stressa = inte bra för magen. Sedan filosofi och nu sitter vi på historia C lektionen. Jag längtar bara hem till sängen, haha. Sovit  dåligt pga ond mage. Den är inte min favorit just nu vill jag lova er. Kan inte ge sig, utan den gör ontontont. Men det blir till att tänka bort det och se glad ut i alla fall . 
Lustigt är vad det är. 

solsolsol vårvårvåååår 
och om man räknar bort lovdagarna så är det endast cirkus 41 skoldagar kvar ! helt sjukt. 
påsklov om fyra = underbart! 

men nu är det snart mat,
så ha det fint! 

over and out 
/ f. 

Kommentera

Publiceras ej