HalliHallå. Vet att jag redan har lagt in ett inlägg idag, men det var ju bara dikten så jag tänkte att jag skriver ett till. 
Idag är det Torsdagen den tjugofjärde januari vilket betyder att det bara är en månad sen det var julafton. Jäklar, känns som att det var mycket längre sedan. . 
Torsdagar är numera min officiella favoritdag eftersom jag bara har två lektioner. Dessa lektioner är då inviduelltval vilket innebär att jag har valt kurserna själv, detta gör det ju så mycket roligare! Morgonen började som vanligt med affärskommunikation i engelska och efter det var det konferens och reception. Sen åt vi spagetti och köttfärssås och efter det skulle jag egentligen åkt hem men jag satt kvar i en timma och pratade med Malin :) Mycket trevligt måste jag säga, skönt att prata av sig lite ibland och det kan man verkligen säga att vi fick. Sen åkte Malin hem med ett bussen och jag tänkte att jag skulle ta och cykla hemåt, men icke sa nicke. Jag fastnade istället och pratade med Calle, Larre och Robert och där satt vi i matsalen till halv två. Efter det så åkte jag med Calle och Robert till lillabageriet där vi spenderade ännu en timma med té och kakor. De är ena riktiga kakmonster måste jag säga, haha. "Balkanboysen" ;) Huja, jag säger då det, men trevligt var det !
Efter fikastunden var klockan halv tre och eftersom att kulturmötet var inställt pga sjukdom så cyklade jag hemåt. Satt och pratade med min käraste lillebror ett bra tag sen fastnade jag framför tv:n.... har inte fastnat där på väldigt länge så det var skönt :D Sen kokade jag soppa och då kom Matilda förbi och höll mig sällskap ett tag, muy trevligt eftersom att jag inte sett henne på väldans länge. :) 
Sen nu ska jag skriva historian sen ska jag väl titt in till Tove ett tag tror jag. 

Ha lyssnat på radion nästan hela eftermiddagen/kvällen och jag måste ju bara säga att de spelar fasen samma låt 2738637467384 gånger i timmen.. lite trist men sånt é livet ;) 

nehe ni, nu blinkar min "uppdateringsmojs" att den är klar så nu ska jag starta om datorn! 
Ha det finnemang!

over and out
/f.  


Malin måste bara säga, du är så bra glöm inte det ! :) 
The art of losing - Elisabeth Bishop

The art of losing isn't hard to master;
so many things seem filled with the intent
to be lost that their loss is no disaster.

Lose something every day. Accept the fluster
of lost door keys, the hour badly spent.
The art of losing isn't hard to master.

Then practice losing farther, losing faster:
places, names, and where it was you meant
to travel. None of these will bring disaster.

I lost my mother's watch. And look! my last, or
next-to-last, of three loved houses went.
The art of losing isn't hard to master.

I lost two cities, lovely ones. And, vaster,
some realms I owned, two rivers, a continent.
I miss them, but it wasn't a disaster.

Even losing you (the joking voice, a gesture
I love) I shan't have lied. It's evident
the art of losing's not too hard to master
though it may look like (Write it!) like disaster
Jag borde verkligen sova, men jag har vänt på dygnet som vanligt. Jag har faktiskt sovmorgon till tjugo i tio imorgon i alla fall så det är lungan ! 
Denna veckan började med kultur&idéhistoria prov + muntlig bokred på engelskan vilket jag måste säga gick väldans bra. Sen imorgon är det geografin som ska in, men jag måste säga att arbetet blev förjäkla bra ! Efter det så är det väl bara det BIGBIGBIG provet i konferens&reception nästa torsdag. Jag tror faktiskt jag måste börja plugga redan nu.. Fast imorgon då ska jag ha pluggfritt för här har det pluggats som bara den både i helgen + att jag pluggade halva natten igår också. Man gör inget annat än tänker på skolan. Till och med helgerna går åt till att tänka på skolan, det är inte rättvist. Helgen borde vara helt skolfri, jag menar hur ska vi annars kunna vila upp oss? Visst vi kanske inte har sådär över-dunder-mycket plugg men i alla fall.  vill du prestera bra gäller det ju verkligen att du lägger ner tid och verkligen gräver dig djupt in i det du läser. Jag blir så trött på prestationskraven jag ställer på mig själv. Ibland säger kroppen ifrån att "nu får det vara nog" man kan inte klara av allt. Visst jag vet man behöver inte ha topp betyg på allt, men jag menar har man en gång fått det så vill man väl för sjutton ändå behålla det ?!  Jag är känner det också så att jag kan inte prioritera bara en sak, utan jag vill ha med allt. Men det funkar inte, det har jag fått lära mig. Inte lusigt att man ställer krav på sig själv. Fast det är också viktigt att kunna lyssna på kroppen när den säger ifrån. Då får man helt enkelt pausa. Jag kan få perioder då jag inte orkar någonting, jag verkligen orkar inte ta tag i någonting. Det kan vara både fritid och skolarbete. Man känner sig inte motiverad till att göra något och man bryr sig inte så värst mycket heller. Egentligen är det en rätt skön känsla att inte bry sig bara skita i det, bara för ett tag. Det tror jag är min kropps sätt att säga ifrån, den får mig att tappa "lusten" att jobba. Men nu är det snart lov, det är skönt att ha något att fokusera på det hjälper till lite :)
Sen måste jag också säga till Louise, jag tror precis jag vet vad det är för period du går igenom. Jag kände igen mig själv i det du beskrev. Jag måste också säga att det känns som tusen år sen vi pratade och jag saknar dig, massor.. <3

nehe ni, nu måste jag sova så jag kan få mina åtta timmars sömn ;)

over and out
/f. 
Goder kväller, eller natter kanske man ska säga för klockan är ju lite småsent sådär. Men jag kom nyss hem ifrån en "singstar" kväll hos Tove :) Det var muy trevligt! Tove, Erico, Sara, jag och Lina sjöng soma bara den, haha! Huaaja, bilder lägger jag upp på bilddagboken imorgon, så då får ni se vad vi hade för oss. Fast innan singstar så gjorde, Eric, Tove, jag och Sara en alldeles utsökt tacopaj! Vi är ena riktiga mästerkockar, haha ( : Sen efter det kom Lina och Manfred (+ toves bror och hans kompisar, tobias och manne) då åt vi glass i mängder. Efter det kan jag lova att man var mätt. men gott varé!
Nu sitter jag i min säng med datorn på ena knät, det börjar bli lite varmt så kanske borde flytta ner den till sängen.. men då blir den för varm där istället. hmm. .. det är väl det som är lite knepigt med den lilla bärbara, den blir väldigt snabbt varm. Jag vill ju inte direkt att den ska explodera så därför flyttar jag den lite fram och tillbaka xP Detta kanske inte var så intressant information men skitsamma, ni behöver ju inte läsa det egentligen.. om ni inte vill förståss. haha. Det märks kanske att jag är trött? Grejen är då va att jag har lite svårt att sova, jag hör nämligen hur regnet smattrar mot fönsterbläcket och sen tjuter det så förgjordat i huset när det blåser ute. Fast det får man väl räkna med när man bor i trähus tror jag.. Det ska ju faktiskt bli stoorm nu i natt och imorgon. Det är den nya "gudrun" och "pär" som kommer, kanske får han/hon heta "envald" eller "ruth" i år? Vem vet, hehe. Jag kanske ska extra knäcka som en sån där som kommer på namn åt olika stormar  (?) xP skojar !
De varnade om att man skulle hålla sig inomhus. En sak vi inte behöver oroa oss för är ju att taket ska flyga av. För det höll det på att göra när Gudrun kom, då lostnade yttergaveln. Och jag som trodde att det var parabolen som hade åkt ner, sen trodde jag att det snöade men det var vitullen ifrån vinden som blåste ut. Jag har nog aldrig sett pappa springa så snabbt tror jag. Ifrån badrummet upp på vinden (och vindsluckan är i mitt rum det vill säga andra delen av huset ifrån stora badrummet). Han var nog uppe på mindre än en minut. Stackars TG och Mårten som fick komma hit mitt i natten och spika fast väggen. Men jag menar, vi kunde ju gärna inte låtit taket flyga iväg. Det hade ju blivit lagom jobbigt. Medan jag och mamma satt uppe halva natten och lyssnade på hur de slog med släggan mot väggen så låg Simon och sov. Det sjuka är att det var precis vid hans "långsida" de var och slog! Och där ligger han och snarkar helt ovetande om vad som händer. Jag säger bara det, det var någon som var förvånad och förvirrad när han vaknade nästa morgon och fick höra allt som hade hänt. Haha.
shises säger jag bara. Men nu sitter det ju fast så vi behöver nog inte oroa oss...pepparpeppar..

jahijahå om man skulle ta och sova. Imorgon blir det först SOVA sen plugga med Sara, efter det ska vi in med Eric till kalmar och lämna lite saker i hans brors lägenhet, som sjukskötaren erico ska bo i nu under sina apu-veckor. Och efter det så blir det nog att vi åker och hälsar på Ted tror jag.. men det är ju sånt man märker. Det blir nog bra hur eller hur ( :
nehe ni, nu somnar jag snart med huvudet på tangenterna xP Så det är nog lika bra att säga godnatt sov så gott.

over and out!
/f.

Säger bara till att börja med att alla som läser detta måste gå in på Kenzas blogg http://kenzaas.blogg.se/ och se klippet från youtube som hon har lagt upp som är om fattigdom.. det är klippet under inlägget med bild på henne och hennes hund. (bara så ni vet). 
Jag kan inte förstår hur man kan tro att det finns en gud när det finns så sjukt mycket orättvisor i världen. Jag kan kanske förstår att man vill ha någon eller något att söka tröst hos. Men hade det funnits en så kallad gud, som ska behandla alla lika borde det inte få finnas människor som just i detta nu svälter ihjäl, dör utav krig eller flyr ifrån sitt hemland. De finns människor som inte längre har ett land att kalla hem. Det finns människor som sett sin familj dö. Det finns människor som får gå hungriga varje dag. De har inget vatten, ingen mat och ingenstans att sova. Samtidigt finns det människor som sitter med hur mycket pengar som helst. De har kanske fem olika bilar, ett hus med pool och tennisbana, de har en egen kock och mycket annat. DET är inte rättvist! (Okej, jag ska inte dra alla över en kant,  jag vet mycket väl att det också är många som skänker pengar eller hjälper till på annat vis... och att det finns människor som verkligen jobbat sig fram till vad de är idag.) Men det jag menar är att tänk att i vissa fall är det bara några få kronor som kan göra så mycket. Tänk om alla bara kunde inse det! Tänk om alla som verkligen kan skänka, skänkte några få kronor var.. Åh, det är så mycket man kan tänka men som sagt sker det inte så mycket handling. Det är lätt för mig att sitta här och skriva och tycka om saker och ting. Men vad gör jag egentligen åt saken själv? Jag är inte så mycket bättre själv. Jag klagar på saker som jag tycker är jobbigt. Jag har råd att köpa kläder, jag får hemlagad mat varje dag, jag går i skolan och jag sover gott om natten. Fast det är ju det livet jag är van vid. Jag bor i ett land som inte har krigat på flera hundra år. Det är ett land som man kan känna sig trygg i om man jämför med vissa andra länder, men vad jag menar är att man borde hjälpa dem som inte har det såhär. Jag skulle kunna fortsätta skriva hur länge som helst.. men egentligen spelar det ju ingen roll, för det hjälper ju ingen.. MEN det får kanske människor eller personer att vakna upp och liksom inse att nu är det dags. NU är det dags för oss att hjälpa till! 
shiiiises sicken tankeställare jag fick mig såhär sent på kvällen. 
hoppas inte ni tycker jag verkar tjatig eller knas men just nu känns allt så ja vad ska jag säga, jobbigt. Att veta att det finns barn som just i detta nu svälter ihjäl eller också att oskyldiga människor dör. Jag blir så ledsen och tycker bara att allt är så orättvist.. 

aja, nu ska jag försöka sova. 
over and out. 
/f. 
Jahu, nu sitter jag här igen. Men jag tänkte att jag skulle skriva något så Jossan har något att läsa nu när hon har sitt lilla uppehåll ifrån allt annat utan bloggen. 
Själv sitter jag hemma i soffan och kollar på Mtv, just nu är det en låt med Akon och några andra som jag tyvärr inte kan komma på namnen på. Låten är i alla fall väldigt bra, typ "dollar dollar billion" ngt (?).  Jag sitter och väntar på att klockan ska bli fyra så att jag kan åka och klippa mig (...) Som sagt trodde ju att det var igår jag skulle klippt mig, men icke sa nicke. haha.  Men idag blir det av iaf, luggklippning och slingor, tjoho. Det blir nog bra, hoppas jag iaf. Som jag sa när jag var liten och hade klippt mig, "titta mamma nu har ni fått en helt ny Frida", haha. Så imorgon är det en ny Frida som kommer till skolan xP  
Åh nej nu kommer Britney Spears nya låt O_o tål inte henne riktigt, urk på burk och deprimerande är vad hon är. Stackar människa egentligen, hon gick verkligen ifrån topp till botten. Men hon är ju inte direkt en oskyldig liten 18 åring längre om man säger så. Läste någonstans att hennes 16 åriga lillasyster Jamie Lyn är gravid, stackars flicka. Fast vem vet hon kanske ville ha barn, vad vet jag. 

nehe jaha. Idag hade jag två lektioner,först affärskommunikation i Engelska där vi hade redovisningar. Jag redovisade om Rysslands "business culture" och det gick väl rätt bra, fast jag hakade upp mig lite här och var, bläk. Men sånt är livet liksom. Sen hade vi konferens och reception där vi skulle plugga men det gick ju inte riktigt som planerat. haha. Fast vi hinner nog plugga, två veckor kvar tills det är prov :) 
Efter klippningen ska jag till Sara för geografi pluggande. 

nehe ni. Nu tänkte jag ha lite datorfritt fram tills pluggandet ikväll. 
ha det finnemang !

over and out 
/ f. 
Jag måste bara få skriva av mig lite grann sådär smått. 
Jag vet inte vad det är med mig egentligen. Vad är felet, vet någon så får ni GÄRNA säga till. De senaste dagarna har jag haft riktigt svårt för att somna, jag är trött och har ONT i huvudet näst intill varje dag. Därför kanske jag ryter till i skolan om någon säger ngt jag stör mig på. Vilket är väldigt jobbigt för jag är inte personen som vanligtvis ryter och vill inte gärna göra någon ledsen. Därför måste jag försöka komma ifrån detta. 
 Detta gör också att när jag kommer hem ifrån skolan så orkar jag ingenting, jag går och lägger mig. Herregud vi har bara gått en vecka sen jullovet! Jag hade nog behövt ha längre lov det är ju en sak som är säker. Jag är verkligen ingen morgon människa. Eller det kanske jag skulle vara om jag nu liksom kunde somna innan tolv ett på natten. Då hade det nog varit lättare att gå upp på morgonen. Jag blir snart tokig. Jag hade till exempel bestämt mig för att plugga järnet idag på min redovisning som jag ska ha på torsdag. Men icke sa nicke när jag kommer hem äter jag lite och pratar lite med min broor som var i stort behov av att prata av sig lite, överskottsenergi gånger en miljon typ. Tänk om han kunde ge mig lite ? Sen så dyker huvudvärken upp igen så jag gick och la mig, men ville den försvinna ? nehe si du. så jag tog en alvedon och gick och la mig igen.................. NU vid klockan HALV JÄKLA NIO på kvällen kan jag sätta mig här. Men sen är ju då saken att hur mycket hinner jag plugga ?! Jag måste ju försöka sova tidigt ikväll + duscha. jobbigt jobbigt. 
Jo jag vet att tiden jag skriver här och nu liksom kanske hade varit smart att plugga på.. men jag var tvungen att skriva av mig lite. 

Sen till något lite mindre egocentrat. Igår ringde det på dörren och utanför står en kvinna från jehovas vittne. Med sig har hon sin son, Jonathan. Jag får paniken, vanligtvis brukar jag inte vilja höra vad de har att säga men nu stod lilla jonathan där framför mig. Saken är den att jag praoade i en fyra när jag gick i nian och i den klassen "går" Jonathan, jag liksom brukar hälsa på honom och sådär sen dess .. Visst visste jag om att han var jehovas, jag gjorde ju bort mig så. Det var en flicka som fyllde år och klassen skulle sjunga för henne. Så alla ställer sig upp, utan Jonathan. Jag säger till Jonathan att han ska ställa sig upp som alla andra, men han svara " näe, jag får inte". Jag säger detta ett antal gånger till att Lena (läraren) tar mig åt sidan och berättar varför han inte ställer sig upp eller sjunger. Jehovas vittne firar inte födelsedagar. Egentligen skulle han inte ens fått vara i klassrummet ... Iaf tillbaka till igår. Nu kanske ni fattar att läget blev lite jobbigt. Och jag ser så väl på Jonathan att han känner igen mig och det värsta är att han skäms vilket får mig att skämmas. Situationen var väldigt jobbig, medan hans mamma malde på om att kvinnor inte alls framställs så dåligt i bibeln som man kanske tror och bla bla. Samtidigt så står  han och gömmer sig bakom henne och tittar typ fram två gånger. Så trevlig som jag var mot hans mamma har jag nog inte varit mot någon sådan där "dörrknackare". Hon trodde säkert att jag skulle börja dyka upp på deras möten. Vilket jag inte kommer att göra, men jag verkade kanske lite för intresserad om ni nu förstår. Men hon kunde ju omöjligt veta varför jag var så trevlig. 
Sedan när jag stängde dörren och gick in igen så tyckte jag bara så synd om Jonathan. Han har inte valt att leva det livet själv. Han har fötts in i en tro som är så otroligt stark och tidskrävande. Att han sedan också blir utsläpad till att "knacka dörrar" är helt sjukt. Förhoppningsvis kommer han en dag att kunna välja om han vill fortsätta med tron eller också ta en annan väg. Men vissa familjer är ju så pass troende att de stänger ute och bryter banden helt om det är någon som vill lämna tron.  
Man kan ju lugnt säga att jag fick mig en tankeställare igårkväll. 
Tänk egentligen på hur bra man har det, jag tror att tyvärr tar jag nog lite för mycket för givet..

nehe ni, jag får la skriva en uppföljare eller ngt sen för nu måste jag plugga. 
ha det fiiiiint !

over and out
/F. 
Nu har första skolveckan gått och jag måste nog säga att den var helt okej. Riktigt skönt med en mjukstart. Visserligen kämpar vi på med våra böcker i engelskan men förutom det så har det varit lugnt. Visst man känner väl på sig kanske att det är nog bäst att börja planera in pluggandet redan nu för det kommer att komma mycket. Inlämningar, redovisningar och prov... samma gamla visa. . Jag är faktiskt bara lite smått oroad över en redovisning och det är i affärskommunikation i engelska. Har redovisning om hur Rysslands kultur ser ut när det kommer till att möta nya människor, göra affärer och hur man bäst klär sig för att visa sig ja "bra". Varför jag är oroad det är för att läraren jag har (Pia) är visserligen väldigt bra  men också MYCKET noggrann och  sträng.. fast det går nog bra. Hoppas jag. 
Ska ha prov i kultur&idéhistoria om de olika kompositörerna. Du ska tillexempel kunna höra om det är Händel, Bach eller Vivaldi som har komponerat musikstycket  och också vilket verk det är . . . (HJÄLP?!) Som tur är har jag en morfar som är smått förälskad i klassisk musik så jag har fått låna massa bra skivor och fakta :) 
jaja, det går nog bra. Onödigt att stressa upp sig om det nu såhär innan, de som känner mig vet ju hur ja lätt jag har för att oroa mig i onödan när det kommer till prov och redovisningar. Det slutar ju oftast alltid bra, eller hur ? Det är ju faktiskt lite av ett nyårslöfte jag har att "stressa mindre och planera mera" vilket jag hoppas kunna hålla. Det där med gymmet sprack ju lite sådär nu i början, men det skyller jag på min hals. Men Jossan, det ska bli av! Så fort halsen är braaaao. Jag ska säga er att jag pimplar kan jang och C-vitamin och gurglar saltvatten så snart är det bra igen :D Här ska vi inte bli sjuka!

Idag har jag total segat, som vanligt kanske. Kollade på Fantastic Four "the silver surfer" i morse och nu ikväll har jag myst med familjen och sett "national treasure" (ettan). Den var faktiskt riktigt bra, jag vet att det är lite sent att se båda tvåorna såhär långt i efterhand. Men bättre sent än aldrig ;) 
Igår var det myskväll inne hos Tove med pizza och tv tittande Sara kom lagom till let's dance :) Och imorgon blir det läsande i den förbaskade engelska boken... 

nu ska jag gå och se slutet på "sagan om konungens återkomst"  :)
ha det finnemang ! 
over and out! 

/ F.   
Hejhej hemskt mycket hej!

Idag är det den tionde Januari 2008 som sagt och detta betyder att Malin fyller hela 18 år idag :D Grattist gumman ! Sen att det endast är en månad kvar tills att Louiise fyller myndig hon också. Shit vad tiden flyger i väg, 18 år. Inte illa det inte! Tänk att snart har vi allihopa körkort och ja iofs kanske det inte är så mycket mer, jo vi får gå ut på krogen så klart ;) haha. huja, det är väl ungefär då ett halvår tills jag själv fyller, längtar redan, haha.

Sitter och har affärskommunikation i engelska just nu. Min lärare tror nog att jag sitter och skriver om "Business culture" men icke sa nicke, haha!  Har faktiskt varit rätt duktig och redan jobbat sådär lite smått med det, skriver om ryssland, inte det roligaste landet kanske. Men det är faktiskt rätt intressant när man kollar på kultur och sånt där.
Jag är bara så trött och pallar inte med det just nu så då tänkte jag skriva av mig lite här i stället.  Det ser ju iaf ut som att jag jobbar när man bara ser att jag skriver en massa ;)  Jag ser faktiskt att jag inte är ensam om man göra annat, Larre sitter på bilddagboken och Jakob sitter på sin travier eller vad fasen det nu heter :P haha. Så jag är inte ensam om att inte jobba just nu alltså.
Efter denna lektionen har jag konferens och reception vilket också är skoj (: Fast nu ska vi snart ha prov i det och det tycker jag inte riktigt om, men sånt är livet.  Jag tycker om torsdagar för det är den dagen då vi har våra inviduellaval, iofs har vi matte de sista femtiofem minutrarna men det är sånt man får ta. Har ju bara tre lektioner och slutar fem i halv två så det är helt okej ; )  För övrigt är det tacos i skolan idag också vilket också är väääldigt bra för det innebär att man kan äta tills man spricker, haha ! Kanske inte riktigt så mycket men det är iaf god mat, det var det jag ville få fram.
 Denna torsdag skulle nog faktiskt varit helt perfekt om det inte vore för den där lilla gnagande oron i magen.  Jag har aldrig riktigt tyckt om sjukhus, visst det är toppen de finns och sådär men jag vill helst inte komma i kontakt med det själv. Och jag vill speciellt inte att någon som jag tycker om ska hamna där heller. Det är någtot som liksom säger att " nu är det på riktigt, allvar" med sjukhus. Ja, jag vet inte riktigt men ni kanske fattar hur jag menar. 
Just nu är min älskade älskade lillebror där inne och antagligen tar de ännu mer prover på honom och jag vet inte vad. Jag tänker bara på igår när han kom hem efter att de hade varit där inne och tagit prover. När han låg i sin säng med två små björnplåstrer på armarna. Han såg så liten ut och han är faktiskt min lillebror vilket gör att jag får en känsla av att vilja skydda honom ifrån allt ont och dåligt. Så jag hoppashoppashoppas att proverna är bättre idag än var de var igår och att han får komma hem ikväll och inte bli inlaggd!
Men jaaaag veeeeeeet att det fixar sig alltid ! :)

nur har jag skrivit av mig lite och nu slutar vi om typ tio minuter. Då ska jag gå och leta upp Sara och se om hon kommit någonstans i sin engelskabok som hon kämpar med ;) haha.
jahijahå, ha det så tjuuusigt !

over and out !
/ F.
OJ ! Jag är nog den segaste människan på att uppdatera min blogg, haha. 
Men nu är det i alla fall nytt år, ut med det gamla och in med det nya !
Nu är det söndag och natt vilket vill säga att det egentligen är måndag. Och det innebär att skolan börjar imorgon, tisdag (!!!!!) Åh, jag är verkligen INTE pepp på att börja skolan.... Känner ingen motivation över huvudtaget, vilket inte känns allt för roligt. Menmen man får väl helt enkelt göra det bästa av situationen det är ju faktiskt snart lov igen ;) 

Mitt lov har bestått utav;
Julafton, besök i vilshärad hos kusinerna där hela skaran var samlad. MYCKET mysigt!
När resten av släkten åkte stannade jag kvar hos familjen Bremander :) Den veckan bestod mest av film tittande och slappande, vilket var RIKTIGT välbehövligt :) Det bästa var ju klart att få träffa Louise som jag inte sett sen i somras :)
Efter besöket i Halland åkte jag den mycket "trevliga" (mer långtråkiga) bussturen till Växjö där mamma och pappa hämtade upp mig. 
Sedan på lördagen åkte jag, Tove och Sara in till Kalmar. Jag skulle nämligen ta hål i naveln, haha. vilket jag också gjorde, efter mycket om och men xD Haha, kan ju bara säga att det är ngt jag sent kommer att glömma ! 
På kvällen var familjen Karlsson här på glöggkväll, men Tove och jag övergav föräldrarna och spelade "med vilda gester" med Erico, Manne, Karin och Ted istället !
Efter den helgen kom ju nyårsafton, kvällen började här hemma där också familjerna, Krüger, Arthursson, Andersson, Norell var :) Sedan träffade jag Sara och Josefine, vi begav oss till Mathilda som hade fest och sedan ner till hamnen för att se på raketerna vid tolvslaget och också krama om alla vännerna. Sedan hem igen efter en kall men mycket trevlig kväll. Här hemma väntade spel och sedan diskning (vilket jag smet undan ifrån ;) ) haha. Kvällen blev faktiskt riktigt lyckad!
Dagarna efter var mest slappa, förutom onsdagen då mamma och jag gjorde ett ryck och åkte till Kalmar vi röjde först på stan och sedan IKEA :)  Torsdags kvällen och natten spenderade jag, Tove, Lina och Erico med att sjunga singstar :D haha. Jag säger då det vi är ena riktiga stjärnor ;) 
Sen på Fredagen så åkte Jag in till Kalmar igen, denna gången med josefine :) Vi gjorde reafynd och jag fick också en ansiktsbehandling, vilket inte alls bara var lugnt och skönt xP På kvällen såg jag ut som Johan fint uttryckte sig "att jag hade fått bombsplitter i hela ansiktet", ha...ha...ha.. men iaf på kvällen var jag, Tove, Johan, Ted och Eric här hemma hos mig och egentligen vet jag inte vad vi gjorde kollade lite filmer och allmänt fulade oss.  Igår var jag slö hela dagen fram till halv fem då vi åkte ut till oknökrogen för att fira min kära farbror Kent som fyllde 60 år :) Det var riktigt trevligt med mycket skratt och dans :) Fast jag stannade inte hela kvällen åkte hem runt tio tror jag, sen kom Johan, Martin och Tove in hit och vi spelade först " med vilda gester" vilket Tove och jag vann, efter det blev det x-box och rally ;D hahaha. Snacka om att bilarna är svårstyrda xP SEN blev det lite film :) 
Men jag missade ju rätt mycket eftersom jag fick springa och hjälpa min älskade lillebror som är sjuk och låg utslagen på badrumsgolvet med typ HUNDRA klädesplagg på sig : / Om vi säger så, så hade han feber och troligtvis också nässelfeber :S Han hade också precis fått reda på att hans flickvän låg på sjukhuset.... uschochfy. 
Idag har jag också slappat plus försökt göra min bror lite gladare, han ligger i utslag och feber, tycker faktiskt riktigt synd om honom, plus att Julia ligger på sjukhuset.  Sen blev det söndagsmiddag hos Farmor :D Efter det film med Tove erico och tedden :) 
DET var mitt lov i snabbrepris :P haha. 

huaja, nu sitter jag och tänker på min Lillebror och Julia... hoppas att båda två blir friska snart.. <3 

sådär det var det första inlägget för 2008 :) ! 
Blev lite gott och blandat och kanske rätt långt ;) Men det får blir så ibland !
GODNATT ! 
over and out
/ f.