25/11

0kommentarer

Söndag,
Idag har det varit julskyltning i lilla Mönsterås. Vilket innebär, lions knäckäpplen, tomten på torget och att alla affärerna börjar med sina julskyltningar. Det är ju egentligen det som är grejen, att man ska gå och kolla på alla fina juldekorerade skyltfönster. Men gör vi det?Tveksamt, vi letar oss hellre upp til torget och köper knäckäpple ^^
Men visst är det härligt att man riktigt kan känna att snart är det jul. Jag älskar julen! Det är lätt den bästa högtiden vi har här i Sverige. Det får vårat avlånga och kalla land kännas lite varmare. Glöggen, pepparkakorna, julsångerna och lussekatter, allt det tillsammans gör att man bildar något sorts härligt lyckorus.
Saken är ju att det är faktiskt bara en månad minus en dag kvar till julafton! Snacka om att tiden går snabbt. Snart har ett helt år gått igen och man frågar sig som vanligt "vad fasen har jag egentligen gjort i år?!".
För två år sen stod vi inför valen av gymnasie och om bara ett år står vi inför ett nytt val, men denna gång är det högskolan som väntar. Det känns nästan lite overkligt, att vi tar studenten om ett och ett halvt år O_o hjälp ?
Men först och främst har vi ett nytt år framför oss.

I år kommer julafton firas i vårat grannlandskap, Halland. Där kommer hela familjen Bremander, Folkhammar, Andersson + morfar (Johansson xP) samlas :) Det ska bli så himla härligt att ha alla samlade på ett och samma ställe. Tror inte vi har varit alla tillsammans på ett år eller mer. längtarlängtar.

Fast först nu så blir det dansuppvisningen nästa helg i kalmar sporthall. shietpomfritt säger jag bara, det kommer säkert gå åt skogen för min del xD Men det ska blir skoj iaf ! haha.
Sen väntas jullovet, jul & nyår !

nehe ni, nu ska jag gå och dricka lite te :)
haaa det fiinfint !
over and oooouuut
/ Frida

Kommentera

Publiceras ej