FRIDAY !

0kommentarer

Hej kompisar!

Idag är det fredag, vilket som alltid känns himla skönt. Det är däremot lite otäckt hur snabbt veckorna går! Jag menar nu är det sista helgen i oktober sen är det november, jisses.  Snart händer det grejor vill jag lova, nästan inte en hel helg ledigt fram till jul! Nu menar jag inte av jobb utan av roooliga saker som händer (Y)

Denna helgen kommer bli awsome. Idag följer matildusen med mig hem från jobbet så ska jag visa henna lilla måset och efter det blir det maot och bowling - superskoj!
Imorgon är det dags för maskerad, weihu. Sara och jag ska para upp som Wilma och Betty ur Flintstones och har världens snyggaste kläder! "Egen sydda" klänningar med diverse detaljer, läcker vill jag lova! Jag ska bli orange-röd-hårig för en dag vilket ska bli jäkligt spännande haha, kanske blir en färgning om jag trivs haha..not.

Annars är det planerplanerplaner, känns peppt! (Y)

Jag undrar till sist även lite(eller ganska mycket) hur det är med min kära kusin på andra sidan jorden? Läser du detta Lojs får du gärna skriva en rad eller två så att jag vet att ni lever?!

over and out
/ f.


Kommentera

Publiceras ej