tisdag

1kommentarer

hej där :)
Nu är det November månad utomhus och egentligen överallt. Löven har börjat försvinna ifrån trädens grenar, färgerna har börjat övergå ifrån färgglatt till grått och trist. Igår var det minusgrader vilket innebar mössa och vantisar till skolan, förfrös näsan halvt också. Det traukiga är också att det är typ mörkt när man går upp och mörkt när man kommer hem ifrån skolan. 
Men snart hoppas jag på SNÖ och snart är det JUL (: 

Höstlovet kunde inte blivit mycket bättre i alla fall. London var GRRREAT! Allt flöt på som bara den, och vi hann nästan med allt vi ville, så som sagt jag är helnöjd. Det var bara det att det var lite kyligt, det snöade när vi landade, men annars var det som sagt tipptopp! Jag gick för övrigt upp för 179 trappsteg, bara för att slippa åka en smockfull hiss från tunnelbanan x) Kan ju bara säga det att jag inte gjorde om det, 179 trappsteg låter inte så jobbigt, men jag kan säga såhär, de som känner mig vet att jag HATAR att åka hiss, men efter de där trappstegen tog jag hissen. Det var länge sen jag var så slut som jag var när jag kom upp, hahaa. Huh, men jag överlevde både flyg, hiss och trapporna så det gick (Y).
Det blev självklart festande med, lärde känna massa trevliga människor, dansade loss och skrattade mängder! 
Italienare, danskar, engelsmän, serbier, australiensare, amerikanare och en svensk Rasmus (: Det var väl typ dem vi mötte tror jag, men jag kan ha missat någon, haha. spelar egentligen ingen roll, men skoj var det i alla fall. 

Men nu är skolan igång igen och imorgon har vi ett stort dumt religionsprov som jag inte riktigt kan, så det blir plugg ikväll, uschuschusch. Jag är trötttrötttrött också så helst vill jag bara hem och sova :P

Men vet ni vad? Nu är det dags för MAT :D Det är julgröt idag, vilket jag faktiskt tycker är himlans gott :)
Har för övrigt staden och framtiden för tillfället, skriver om storskalighet, skoj ...

Nehe, ha det tipptopp!

over and out 
 / f. 


1 kommentarer

Josefin

10 Nov 2008 18:44

Ja nu var det så att jag inte syftade på dig :P Jag känner en massa fridor, hahaha :D Näe, men det vore bra om du ringde sen för jag märke att det var upptaget. Annars ringer jag dig runt åtta :P

Hörs senare då!

Kommentera

Publiceras ej