VÄRME

0kommentarer

Det är så himla varmt och skönt ute!! Helt otroligt, sitter i shorts och linne och svettas. Snart blir det att dra sig ner mot Themsen och picknicka tillsammans med Sofie och Sanna, kalasfint!
Har haft fem kanonfina dagar tillsammans med mamma! kom tillbaka till lägenheten igår efter att ha bott med mamma på hotell, precis vid Regent/Oxford street (Y).  Vi har hunnit med massor! Besökt abbeyn, lägenheten, sofies och deras jobb, national gallery, Brittish museum, notting hill -portobello road, Bexley och ätit med linda och ben, fikat massor, shoppppppaaat, MAMMA MIA och mycket mer!
Jag svettas typ ihjäl...så varmt....balkongdörren är öppen och solen skiner rakt in...hua. MEN ska verkligen inte klaga för det är så jäkla HÄRLIGT!!! om nu bara Sofie ch Sanna kunde komma hem så vi kan gå och picknicka.
Sex veckor kvar, helt sjukt. tiden går snabbt. alldeles för snabbt ibland. Men på de här sex veckorna ska vi hinna med många mer roligheter + en jäkla massa jobbbb! En månad kvar till bröllopet och det blir bara mer och mer turister - helt sjukt egentligen fattar inte vart alla kommer ifrån haha.
(Y) Fick byta tröjan till linne, ja så varmt är det!
over and out
f

Kommentera

Publiceras ej