sommar och sol

0kommentarer

Hellauw,

Sommaren och solen har icke svikit ännu vilket glädjer mig (Y)! Denna dagen har familjen Andersson spenderat i Marstrand där vi har kollat på mach racet = segelbåts-tävling. Det var riktigt spännande när svenska Mattias Rahm seglade mot den regerande världsmästaren Ian Williams, men tyvärr gick det inget vidare för mattias idag, men spännande var det som sagt !


Solen gassade och överallt gick det en massa "stekare" som min lillebror så snällt beskrev dem som. Jag har aldrig sett så många pikétröjor och seglarskor på ett och samma ställe innan tror jag, haha. Det var en upplevelse det med ska jag säga er. Vädret ljög för oss igår för det stod att det skulle vara lite halvdåligt väder, så jag var inte sådär noga med solkrämen men sen bara blev det asvarmt! Vilket resulterade i att armarna/axlarna brändes lite smått, haha fick med en snygg bränna efter mina solglasögon.. som vanligt med andra ord.

Imorgon ska vi vara här i Smögen och mysa i solen och strosa lite igen. Det ska nämligen bli kanonväder, sägs det i alla fall. Så det blir stek på klipporna och förhoppningsvis ett dopp i havet också. Jag måste säga att detta är en av de vackraste platser jag sett (inom sveriges gränser) klippor och dalar, hamnar med små bodar och mysiga små öar överallt.  I liiiiikeeee iiiiit !
(tagen ifrån bilen, haha, men ni ser iaf lite .. )

På fredag är det miin födelsedag, ett år kvar till 20 ..den ska firas med sol, bad, kaka, god mat och mys med familjen :)(Y)

Nehe ni, ha det tipptopp!
Over&out
/ f.

Kommentera

Publiceras ej