söndag

1kommentarer

Hejhejhaallååå.
Söndag är det idag och klockan är 17.37. Dagen har varit lång och händelserik, haha.
Dagen började tio i åtta när väckarklockan ringde, inte så värst skoj. Det blev att tvinga sig själv upp ur sängen och in i baadrummet + lite frukost såklart. Cirkus tio över nio satt Pappa och jag i bilen in till Kalmar (Smedby). Det är nämligen så förstår ni att mitt kusinbarn Tuva döptes idag, i smedby kyrka. Ja det var väl rätt intressant och grymt långtråkigt i kyrkan. Jag har nog inte varit i kyrkan på högmassa sen förra året, är kanske inte det roligaste man kan göra. Men min släkt är för härlig, man kan inte annat än tycka om dem! Ingen i famlijen Andersson är speciellt kyrkliga av sig (förutom farmor såklart, hon tycker om kyrkan) så det var inte så seriöst. Det var ju bara det va att vi var ju inte direkt ensamma i kyrkan xD
 Min farbror Kent hade nog tråkigast för han satt och berättade massa roliga historier för mig istället för att lyssna på prästen xD Det enda som var riktigt intressant var att höra gosspelkören sjunga, det var maffigt måste jag säga. Kom på mig själv med att sitta och gunga i takt till musiken X antal gånger. Sen gick orglen sönder mitt i sista psalmen fast vi tror att kantorn somnade ;)
huaja, men det var trevligt. Sen blev det mat och fika efter det, inte helt fel det inte. Så den sociala delen av dagen har jag absolut fått avklarad.
Efter presentöppningen och all mat och kaffe så åkte papi och jag till IKEA :D Det blev lite ramar till mina foton och lite annat smått och gott till huset :)

Annars har det inte hänt så mycket idag, ätit och fixat ramar. + Pratat med min sjuke vän sara i telefon,
krya på dig !!
Får la se vad som händer senare, blir nog till att gympa lite framför tv:n ikväll tror jag. Fast det är ju parlamentet också och det får man inte missa.

Jag har nog glömt att skriva att den 17 oktober blir det BJÖRN GUSTAFSSON, Måns Möller, Özz och Soran Ismael(eller vad han nu heter) I KalmarSalen :D  längtarlängtar! Tyvärr är det ju ett tag tills dess men det är skönt att se fram emot något :) Jossan och jag sitter på platserna 6-7 på FÖRSTA RADEN det kan inte bli mycket bättre än så !

nehe ni nu ska jag gå och göra något annat, här kan jag ju inte sitta hela kvällen !
ha det fiiiiint!
over and oouuuuut
/f,.

1 kommentarer

sara

16 Mar 2008 20:05

tack gumman :)

Kommentera

Publiceras ej