Idag är ingen vanlig dag...

0kommentarer

För det är den internationella kvinnodagen och världens bästa mamma/kvinnas namnsdag, hurrahurrahurra! 
 
Vilken vecka! Först var det den europeiska logopeddagen i torsdags vilket firades genom att ha föreläsning 8-16 och sedan övningar på teaterhögskolan i Malmö med fokus på röstanvändande. (Sorry för världens längsta mening). Det var i alla fall en väldigt bra logopedig dag med andra ord. 
 
Denna dagen/kvällen ska vi fira genom att dansa loss på Moriskan där det bjuds på liveframträdande och massa annat spännande. Joels fina vän Sebastian ska spela och det kan vi helt enkelt inte missa. Dessutom ska vi pimpla drinkar här hemma innan vilket inte heller är fy skam. Dock är min kropp otroligt ovan vid alkohol så vi får väl se hur kul morgondagen blir..hehe. Fina vänner och förhoppningsvis bra musik kommer göra denna kväll sjukt bra i vilket fall som! 
 
Min absolut största kvinnliga förebild. Världens bästa mamma. 
Hon finns alltid där med smarta råd och tips. Lyssnar alltid. Hjälper alla som behöver. Slutar aldrig drömma, hon har ett mål som hon snart har nått. När vi var små läste hon till en kandidat till sin sjukgymnastexamen. Nu håller hon på med sin Master samtidigt som hon har tagit en specialistexamen inom allmänmedicin och smärthantering. Hon jobbar dessutom heltid. Samtidigt har hon alltid tid att prata om det är något. Hon är min förebild på så otroligt många sätt. Många säger att vi är lika. Både till utseendet och personligheten, vilket är något som jag tar som en extremt fin komplimang. 
Min starka, fina, vackra, snälla  otroligt bästiga mamma.
 
Två andra fantastiska kvinnor jag har haft turen att ha i mitt liv är finaste mormor och farmor. De var/är otroligt starka, bland de starkaste jag vet. De har kämpat på olika sätt genom livet och trots de motgångar de har haft så hade/har de alltid ett leende på läpparna. De fanns/finns alltid där när det var/är något. Jag beundrar deras styrka så himla mycket. Jag kan fortfarande undra hur sjutton de orkade uppfostra barn/barnbarn samtidigt som de själva gick igenom jobbiga saker. De hade/har en vilja som få människor idag har. De klarade verkligen allt och lite till, på olika sätt. Världens finaste, båda två. 
Jag vet att farmor saknar mormor väldigt mycket. Hon brukar säga "det finns ingen som är så snäll som Märta var, det var en människa med ett hjärta av guld". 
 
 
Nu ska jag powenapa lite på soffan innan jag måste snabbstäda lite + svida om till kvälsstassen. 
over and out
f. 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej