Helg.

0kommentarer

Har haft en superdupermysig helg med fina vänner. I fredags blev det mat på bästa ilbrutale med Matilda och Antonia. Massa prat om allt och ingenting, hur trevligt som helst! I lördags for jag mot Helsingborg ännu en gång för att spendera dagen med bästa familjen Jacobsson. Det blev gottigt kaffe på Koppi och sedan tacomys med massor av trevligt folk! Melodifestivalen blev det också, så klart, småtjejorna hejade på han den där flickfavoriten Anton och det blev glädjetjut när han gick vidare till final! Dans, sång, god mat, kaka och mys förgyllde i alla fall lördagen och idag blev det vasaloppskoll och långfrukost med Mimmski + hennes fina föräldrar. Annars har jag promenerat inte mindre än två gånger idag i detta fantastiska soliga väder. Handlat och hittat tre hönor utanför ica-kvantum....haha.

Killen har det bra i SF. Fuskisen kunde ha shorts på sig hela dagen igår.. lite annat än här. Men våren är förhoppningsvis på g nu. Har sett massor av fina små våriga blommor faktiskt. Vilket känns som ett bra vårtecken.

Ledigt även imorgon men på kvällen blir det full lägenhet. Då kommer nämligen lillebror + tre kompisar för att sova, äta, duscha och vila innan de flyger mot Asien för backpackande i en månad. Lagom avis även på det. Det ska bli spännande att se hur sjutton vi ska få plats fem stycken på mina cirkus 27kvm. Menmen det ska nog gå fint!

Over and out
f.

Kommentera

Publiceras ej