fanny pack.

1kommentarer

Magväska kanske är det nya? Lite säkrare och lite bättre. Dock låter det fräsigare på engelska "fanny pack". Rydie och jag har spenderat en halvtimma åt att googla fram bilder och roligheter av just denna vara haha. Allt detta över facebook ska tilläggas, kalasfint med en chatt ibland alltså. Fantastiskt fint.

Definition ifrån google:
"Magväska, liten väska, populär bland turister samt vasaloppsåkare, som bäres kring midjan med en bälte. I denna bag har man sin plånbok, bilnycklar,kamera,stereoanläggning,cigaretter samt kanske ett första hjälpenkit.En vasaloppsåkare med självrespekt har väl knappast cigaretter i sin.."

VEM FASEN stoppar en stereoanläggning i magväskan blir ju då min fråga? Hur får den plats? Är det en väldigt stor väska, eller en väldigt liten stereo kanske? Så många frågor och inga svar, men skrattat har vi gjort i alla fall.

Nu ska jag sova och drömma om magväskor, och kanske även stereoanläggningar...hehe.

over and out.
f.

1 kommentarer

Josefine

01 Oct 2012 11:57

HAHA det var underbart kul, du är för härlig du! "Den är faktiskt praktisk att ha" - nya frasen till magisen! Åhååå du är saknad! Kom och drick kaffe med mig här i köket så vi får babbla <3

Kommentera

Publiceras ej