söndag

0kommentarer

haallaau. 

nu är helgen slut igen, men det har varit en relativt lugn helg. I fredags var mamma och jag ensamma hemma, så då köpte vi kinamat och hyrde film och halvsov på varsin soffa (Y) :)  Upp tidigt  på lördag-morgon för att åka in till Kalmar och gå trafikmojskurs, som tur var så hade jag sällskap av tove och lina. Sedan efter det åkte mami och jag till ölands-köpstad och letade balskor, men icke sa nicke fann jag några. Kvällen spenderades inne hos tove med henne och lina, det bjöds chicken mcnuggets och pommes. Sedan vid halv nio sprang jag runt och släckte ner alla familjen Karlssons lampor, så satt vi en timma och pratade med tända ljus som ända ljuskälla, haha. Så vi missade inte earth hour vi inte! Det är tur att vi bor grannar jag och tove för mamma såg att vi hade missat lamporna och skickade sms, så okej vi missade kanske fem minuter, men 55 släckta minuter är bättre än 55 tända. 

Idag sov jag lite länge, dumma sommartid! Sedan cyklade jag och mötte Utter vid skolan där vi jobbade på med projektet, som börjar bli riktigt bra. Sen attackerade jag min garderob och slängde ut lite kläder så att jag kunde få in de som låg utspritt över halva mitt golv. Annars har kväällen bestått av engelska pluggande, har muntlig redovisning imorgon om mitt arbetet om Marilyn Monroe. 
+ lite telefonpratande, biljettkollning. 

jag har beslutsångest som sjutton, såg ju att både the kooks och Razorlight ska vara med på Peace&Love, BAAAH! så jag funderar på om man ska skita i the killers och se dem istället ? åhå åhå håhåhåhåhåhhån vad jobbigt. Men the kooks och razorlight är ändå en aaaaning bättre än the killers, så jag tror att de drar det längsta strået. . . . . men åh. 
det är dagens problem... kan verka fjuttiga men det är hååårt ska jag säga er. 

neahe, nu blir det sängen för det är skola tomoooorrrrroow och klockan är mycketmycket. 

over and out. 
/ f. 

 
Marilyn får avsluta kvällens inlägg. 


Kommentera

Publiceras ej