Nu tuffar tåget genom det norrländska landskapet. Jag är på väg hem ifrån Kramfors och några dagars ledighet tillsammans med bästa killen med familj. Det är märkligt men jag känner mig alltid lika lugn i själen varje gång jag kommer till Kramfors. Det är nog något med det norrländska lugnet trots allt. Miljöombyte är alltid fint. Vi lyckades pricka in de sista dagarna på den pågående värmeböljan och har haft uppåt 32 grader varje dag. Jag har badat!!! I både sjö och hav faktiskt. Det sämsta med att sitta på tåget hemåt är att det dröjer två veckor tills att jag får se den där mannen igen. Det är lustigt hur man kan hitta den där personen som gör att allt känns bra. Han är den bästa jag vet, utan tvekan. Det är den där pusselbiten som gör att allt faller på plats. Två år har sprungit förbi och många fler ska det bli. 

Nu ska jag kika på landskapet som fladdrar förbi utanför rutan. Råkade glömma min bok på bussen ifrån Sundsvall, klantigt värre. 

Over and out
f
Hejhopp! 
Jag ska strax åka iväg för att spendera 24,5 timme på jobbet. Det är journatt som gäller + förlängd tur imorgon. Men vet ni vad, efter det så är jag L E D I G hela helgen lång!!!! Det ska bli så otroligt skönt. Morfar fyller 85 vilket betyder att det vankas stort kalas. Joel och bästaste familjen Bremander kommer hit med respektive + alla andra kusiner. Det ska bli så jekla mysigt och roligt! Idag fick jag sovmorgon efter två heldagar på jobbet, 14 + 15 timmar jobb på två dagar huh. Det är tur att det är så himla roligt och att jobbarkompisarna är toppen! Visst är det en hel del psykisk/fysisk påfrestning men i det stora hela så spelar det ingen roll. Jag har halvt nackspärr efter två dagar med studsmattehoppande. Vi har haft poolparty och spelat massa boll ute, ja ni förstår kanske att det inte är så hemskt att jobba långa dagar när de är fyllda av lek och bus. Nu ska jag packa övernattningsväska och köra in till Oskarshamn för att se vad som står på dagens schema. Jag har en känsla av att det kommer bli mycket häng ute på gården även idag då solen är framme. 
 
over and out
f. 
Under mitt tjugotredje levnadsår så hann jag med en himla massa. 
 
- Jag blev vald till utbildningsansvarig i Medicinska föreningens styrelse 14/15. 
- Jag blev invald i Medicinska föreningens fullmäktige. 
- Jag annordnade en examenshögtid för log/aud. 
- Jag klarade av det tredje året av fyra på logopedprogrammet. 
- Jag lärde mig asmycket om hjärnan, halsen, stamning och rösten. 
- Jag har haft två kanonbra praktikperioder. 
- Jag klarade alla svåra tentor, inga omtentor!! 
- Jag skrev x antal rapporter. 
- Jag var i London. 
- Jag såg Lejonkungen, musikalen.
- Jag åt asgod mat på Jamie Olivers resturang. 
- Jag var i Lissabon med världens bästa kille.
- Jag åt världens godaste torsk på nyårsafton. 
- Jag flyttade ihop med världens bästa kille.
- Jag skaffade el-avtal = vuxenpoäng.
- Jag var i Danmark hela tre gånger.
- Jag slog massor med strikes i bowling, vilket aldrig tidigare har hänt.
- Jag lärde mig dansa poledance.
- Jag gjorde en massa magutredningar.
- Jag drack laxermedel för första och förhoppningsvis sista gången i mitt liv.
- Jag fick diagnosen inflammatorisk tarmsjukdom (fortfarande misstänkt Crohns).
- Jag var på min första Prideparad.
- Jag blev antagen till utlandsstudier tillsammans med bästis, NY here we come.
- Jag skrattade massor.
- Jag hängde med världens bästa människor.
- Jag hälsade på världens bästa kusin i Götlaborg.
- Jag mådde skitdåligt i några månader men mår nu ASBRA.
- Jag fick en bettskena. 
- Jag åkte en himla massa tåg.
- Jag turade för första gången.
- Jag läste alldeles för lite skönlitterära böcker.
- Jag fick bästa sommarjobbet.
 
Alltså jag har ju säkert glömt en miljon saker, ett år är rätt lång tid ändå. Trots att det har gått jättefort. Men jäklar i min låda vad jag har vuxit detta år. Det har hänt så väldigt mycket på alla olika plan i mitt liv. Till exempel så känns logoped mer rätt än någonsin och jag är så jäkla stolt över mig själv över hur mycket jag har åstakommit på ett år. Trots all stress som kom med hela examensgrejen så är det en cool sak att ha på cv't. Om ett år är det våran tur.  Jag gjorde så mycket roliga saker och allt går inte att skriva här för nu måste jag sova. Imorgon ska jag upp JÄTTETIDIGT för att jobba. Kort dag som tur är. 
 
Dagen har i alla fall varit superfin och jag är så lycklig över alla de underbara människor som jag har i mitt liv. Alla telefonsamtal, roliga paket i brevlådan, blombud och massor med fina grattishälsningar. Ni är bäst! 
 
over and out
f. 
 

Nu ska jag bara vänja mig lite vid denna nya sak. Först var det panik och lite skrik då den blev alldeles för kort mot den bild jag hade i mitt lilla huvud. Men nu är jag nog ändå rätt nöjd. Lite sned är den allt som rak men vad gör väl det? (Haha). 

Jaha om 24 minuter fyller jag 24!!! Så spexigt. Morgondagen innebär ledighet, lunch med farmor och kalas. Det bästa med att vara hemma är att ma&pa kommer in och sjunger för mig imorgon, myspys! Det är nog något som jag aldrig kommer att växa ifrån. Det är allt mysigt och kul att fylla år. 

Nehe nu ska jag sova!
Godernatter 
Over and out
f